Μνημόσυνα

Φιλαρέτη Κ. Σαχλά
Το Σάββατο 6 Μαίου στις 08.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στο Παλαιολόγιο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Φιλαρέτης Κ. Σαχλά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αθανάσιος-Βίκυ και Παναγιώτης-Αικατερίνη, τα εγγόνια της Φιλαρέτη, Κωνσταντίνος, Κωνσταντίνος, Παναγιώτα-Άλκηστις και οι λοιποί συγγενείς της.

Χρήστος Αλοίμονος
Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Αλοίμονου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Ελένη-Παναγιώτης και Κωνσταντίνος, τα εγγόνια του Γιώργος, Γεωργία και Χρήστος, τα αδέλφια του Νικόλαος και Αγγελική και οι λοιποί συγγενείς του.

Πέτρος Δ. Βαχαβιώλος
Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Πέτρου Δ. Βαχαβιώλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη, τα παιδιά του Γιάννα-Σωτήριος Καρούνος και Κατερίνα-Ρέντης Γουιντστόρες, τα εγγόνια του Παναγιώτης-Χαρούλα, Νίκη-Παναγιώτης, Πέτρος, Γιώτα και Τζένα, τα αδέλφια του, τα δισέγγονά του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Λεωνίδας Γ. Τσουσης
Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Λεωνίδα Γ. Τσουση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Γιώργος-Ειρήνη, Δημήτρης-Μαρία, τα εγγόνια του Λεωνίδας, Όλγα και Λεωνίδας, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Ν. Γιαννοπούλου
Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Καλογωνιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Ν. Γιαννοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννης-Ελένη και Παναγιώτης-Κατερίνα, ο εγγονός της Νικόλαος, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Ευστ. Κονιδιτσιώτη
Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Ευστ. Κονιδιτσιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ευστάθιος, τα παιδιά της Παναγιώτης-Σταυρούλα Κονιδιτσιώτη και Ελένη Κωστάκου, τα εγγόνια της Πανωραία, Παναγιώτης-Νατάσσα και Ευστάθιος-Κέιτ, τα δισέγγονά της Ελένη-Δήμητρα και Κατερίνα, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Α. Χουπης
Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Α. Χουπη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ευανθία, τα παιδιά του Μαρία και Αναστάσιος-Σταυρούλα, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταυρούλα Χ. Σπυράκη
Την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Καλογωνιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταυρούλας Χ. Σπυράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γεώργιος-Γαρυφαλλιά και Αναστάσιος-Γεωργία, τα αδέλφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονά της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Μιχαήλ Π. Καπαρελιώτης
Την Κυριακή 7 Μαίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Μιχαήλ Π. Καπαρελιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Παναγιώτης και Γιαννούλα-Παναγιώτης, τα εγγόνια του Μιχαήλ, Μαρία-Σοφία και Γιώργος και Αικατερίνη, τα αδέλφια του Νικόλαος και Ευγενία και οι λοιποί συγγενείς του.

Κηδείες
Καλλιόπη Β. Τριανταφυλλάκου

Την Πέμπτη 4 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 81χρονης Καλλιόπης Β. Τραιανταφυλλάκου.