ΣΠΑΡΤΗ. Ο Δήμος Σπάρτης και ο Αθλητικός Οργανισμός την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 και ώρα 8:00 μ. μ. βράβευσαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Σπαρτιατικού Γ. Σ. για την άνοδο της στη Β’ Εθνική.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης παρέδωσε αναμνηστική τιμητική πλακέτα στον κ. Σπύρο Παυλάκο, ως Πρόεδρο του Σπαρτιατικού Γ.Σ, συγχαίροντας τον για τη μεγάλη επιτυχία, που χάρισε στο σπαρτιατικό λαό, η γυναικεία ομάδα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Γιάννης Μαντζουράνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρίστος Πλειώτας, ο δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Σ κ. Παναγιώτης Ρήγας, ο επίτιμος Πρόεδρος του Σπαρτιατικού κ. Ιωάννης Χιώτης, ο Έφορος του τμήματος κ. Ευάγγελος Τρουγκάκος , ο Προπονητής της ομάδας κ. Μιχάλης Κωνσταντόπουλος, ο βοηθός προπονητή κ. Κώστας Σταυρόπουλος και φυσικά οι αθλήτριες της ομάδας οι οποίες προσήλθαν στο Δημαρχείο μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, συνοδευόμενες από συγγενείς και φίλους τους.

Η άνοδος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου στη Β’ Εθνική , είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που όλοι κατέβαλλαν: οι παίκτριες με τον αγώνα τους, ο προπονητής και το επιτελείο του, και η διοίκηση με τη στήριξη και συνδρομή της, συνεργάστηκαν αρμονικά και ο πολυπόθητος στόχος της ανόδου είναι πλέον πραγματικότητα. «Αποτελεί καταξίωση της σκληρής δουλειάς, του προγραμματισμού, της συμπαράστασης από την τοπική κοινωνία και του ενθουσιασμού όλων αυτών των χρόνων και χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι μπορούμε ως Δήμος και ως πόλη, να στηριζόμαστε στον υγιή αθλητισμό.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και τους φιλάθλους, που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας.

Η επιτυχία αυτή είναι αφετηρία μεγαλύτερων συγκινήσεων και ακόμα σκληρότερης δουλειάς για να ανταπεξέλθει η ομάδα στις νέες απαιτήσεις.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και Καλή επιτυχία στον νέο, πιο απαιτητικό δρόμο που πρέπει να διασχίσει την επόμενη αθλητική χρονιά», καταλήγει σχετική ανακοίνωση του Δημάρχου Σπάρτης.