ΜΥΣΤΡΑΣ. «Την παραίτηση ή την αντικατάσταση του Προέδρου Σάββα Βελισάρη από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάρτης» ζητά με επιστολή του ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μυστρά Σκρουμπέλος Δημήτριος.
Σε σχετική επιστολή του αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Μετά και από τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Σάββα Βελισάρη για κατάργηση του Παλαιολόγειου Ημιμαραθώνιου δρόμου και για άλλους που τους χαρακτηρίζει δημόσια «ηλίθιους» αγώνες ή αποπομπή του από τον Αθλητικό Οργανισμό είναι μονόδρομος. Ο κ Βελισάρης φανερά εκνευρισμένος διότι έχει χάσει παντελώς τον έλεγχο τοπυ Αθλητικού Οργανισμού, μετά και από τα τελευταία γεγονότα, εκθέτει δημόσια τον ίδιο, τους συνεργάτες του και τον Δήμο Σπάρτης. Ο «Παλαιολόγειος ημιμαραθώνιος δρόμος» γίνεται με μεγάλη επιτυχία, επι σειρά πολλών ετών. Τιμά την ιστορία μας και τον αθλητισμό. Κρατά ζωντανή τη μνήμη μας… Τον αγώνα τιμούν με την συμμετοχή τους αθλητές από όλη τη χώρα και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Με δικά τους έξοδα μισθώνουν λεωφορεία και διανυκτερεύουν στην πόλη μας. Η Τοπική Κοινότητα Μυστρά και ο Δήμος Σπάρτης θα στηρίζουν τον αγώνα κάτω από όποιες συνθήκες με όλες τους τις δυνάμεις.
Ο Παλαιολόγειος δρόμος αποτελεί πλέον θεσμό για τον τόπο. Σας περιμένουμε όλες και όλους στον Μυστρά στις 27 Μαϊου 2017 ημέρα Σάββατο και ώρα 06:00μ.μ.»

Με τιμή
Ο Πρόεδρος Τ.Κ. Μυστρά
Δημήτρης Σκρουμπέλος