ΜΑΓΟΥΛΑ. Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 και ώρα 09:00 π.μ, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Νηπιαγωγείου Μαγούλας Δήμου Σπάρτης.

Το Νέο Κτίριο του Νηπιαγωγείου που δημιουργήθηκε και λειτουργεί εντός του προαύλιου χώρου του Δημοτικού Σχολείου, πλησίον της Κεντρικής Πλατείας Μαγούλας, είναι ολοήμερο και μπορεί να φιλοξενήσει έως 50 νήπια, μέσα σ’ ένα ευχάριστο και πολιτισμένο περιβάλλον.

Την ακολουθία των εγκαινίων θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος.

Το κτίριο χωροθετήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι ανάγκες των παιδιών και οι εγκαταστάσεις του διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία και παρέχουν, ταυτόχρονα, εύκολη πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους. Περιλαμβάνει δύο αίθουσες διδασκαλίας, γραφείο διευθύντριας - προσωπικού, αποθηκευτικούς χώρους, κουζίνα, χώρους υγιεινής, στεγασμένη βεράντα και προαύλιο χώρο.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Σπάρτης δηλώνει «ως Δημοτική Αρχή πιστεύουμε ότι οφείλουμε στα παιδιά μας, μια σύγχρονη και ποιοτική εκπαίδευση σε άρτια εξοπλισμένα σχολικά κτίρια και γι΄αυτό το Νέο Κτίριο του Νηπιαγωγείου είναι ένα από τα πρώτα έργα που υλοποιήσαμε, θεωρώντας ότι είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτήριο που θα επιτρέψει στα παιδιά μας να βάλουν τα πρώτα γερά θεμέλια στη μάθηση και στην κοινωνικοποίηση.

Παρακαλούνται να παρευρεθούν όλοι οι γονείς και μαθητές καθώς και οι κάτοικοι της περιοχής», καταλήγει η ανακοίνωση.