Μνημόσυνα
Λεωνίδας Γ. Βελισσάρης

Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 08.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Λεωνίδα Γ. Βελισσάρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Αργυρώ-Γιώργος Παπαμιχελάκης, Γεώργιος Λ. Βελισσάρης και Σάββας-Χαρούλα Βελισσάρη, τα αδέλφια του Μαρία-Γρηγόρης και Μεταξία, τα εγγόνια του Λεωνίδας, Λάζαρος, Μελπομένη, Γιούλιαν, Μελίνα, Σάμιουελ, Λυδία, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Καββούρης
Το Σάββατο 13 Μαΐου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Καββούρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία Καββούρη, τα ανίψια του Νικόλαος, Ιωάννης και Κωνσταντίνος και οι λοιποί συγγενείς του.

Ηλίας Μιχ. Δικαιάκος
Την Κυριακή 14 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Πάυλου στη Βασιλική τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ηλία Μιχ. Δικαιάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χριστίνα, τα παιδιά του Ζαφειρούλα-Γεώργιος Βοζόλας, Μιχαήλ Δικαιάκος, Πηνελόπη – Χρήστος Μαυρακάκος και Παναγιώτα-Ιωάννης Γκλέκας, τα εγγόνια του, τα δισέγγονά του, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Σοφός
Την Κυριακή 14 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Καλογωνιά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Σοφού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ρούλα Σοφού, η μητέρα του Βασιλική Σοφού, τα παιδιά του Βασιλική-Παναγιώτης Λουμάκης, Θανάσης-Χρυσούλα, Σπύρος-Μαρία και Παναγιώτης, τα αδέλφια του Παναγιώτα-Θεόδωρος Πολυμενάκος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Ν. Τσούκλερη, πρεσβυτέρα
Την Κυριακή 14 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Πρεσβυτέρας Γεωργίας Ν. Τσούκλερη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Θεόδωρος-Κωνσταντίνα Τσούκλερη και Κυρικάκος-Βασιλική Τσούκλερη, τα αδέλφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονά της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Π. Βαρβιτσιώτη
Την Κυριακή 14 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στους Βουτιάνους τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Π. Βαρβιτσιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο γιος της Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ατ εγγόνια της Παναγιώτης-Αλέξανδρος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Στέλλα Γκανιούρη
Την Κυριακή 14 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Στέλλας Γκανιούρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημήτριος, τα παιδιά της Ελένη-Άρης Μάντζιου, Χριστίνα-Μιχάλης Γκουβούσης και Γεωργία-Θεόδωρος Κατούνας, τα εγγόνια της Νίκος, Στέλλα, Δημήτρης, Ευαγγελία, Νίκος, Βασιλική, Μαρία, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αρετή Θ. Πίτσιου
Την Κυριακή 14 Μαΐου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αρετής Θ. Πίτσιου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Δ. Ροζανίτης
Την Κυριακή 14 Μαΐου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στα Βρέσθενα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Δ. Ροζανίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Δημήτριος Π. Ροζανίτης και Γεώργιος-Γεωργία Ροζανίτη, τα αδέλφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Λεωνίδας Γρηγορίου Παππάς
Την Κυριακή 14 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βασσαρά τελείται το 40ήμερο Αρχιερατικό Μνημόσυνο του Λεωνίδα Γρηγορίου Παππά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα τέκνα του Ανάργυρος και Αρετή, τα αδέλφια του, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.