ΛΑΚΩΝΙΑ. Στον 6ο Διεθνή Διαγωνισμό OLIVE JAPAN International evoo competition 2017, οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου τιμήθηκαν με το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ - SILVER MEDAL για το ελαιόλαδο τους
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ evoo που συγκέντρωσε πολύ υψηλή βαθμολογία.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια βραβεία των Βιολογικών Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου σε ένα διαγωνισμό μεγάλου κύρους, τον μεγαλύτερο στην Ασιατική Ήπειρο. Ο διαγωνισμός αυτός ανήκει στις πρώτες θέσεις βάσει διεθνούς κατάταξης ενώ βραβεύει τα καλύτερα ελαιόλαδα παγκοσμίως με εξειδικευμένους κριτές - γευσιγνώστες (panel expert tasters).

O Διεθνής διαγωνισμός OLIVE JAPAN πραγματοποιήθηκε στο Τόκυο, στην Ιαπωνία, από 19 έως 21 Απριλίου 2017 υπό την αιγίδα του The Olive Oil Sommelier Association of Japan με συμμετοχές που άγγιξαν το ρεκόρ των 611 δειγμάτων ελαιολάδου από 21 χώρες παγκοσμίως.

Ο βαθμός δυσκολίας, τα ψηλά στάνταρντς, η ακεραιότητα και ο επαγγελματισμός του διαγωνισμού φαίνεται από το ενδιαφέρον συμμετοχής πολλών χωρών όπως Κροατία, Γαλλία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Μαρόκο, Πορτογαλία, Ισπανία, Τυνησία, Τουρκία, Η.Π.Α., Αργεντινή, Αυστραλία, Ουρουγουάη κλπ.

Η διάκριση αυτή αποτελεί το 6ο παγκόσμιο βραβείο για το ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ evoo, το οποίο πριν από ένα μήνα τιμήθηκε με το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ και στο Διεθνή διαγωνισμό του Λος Άντζελες 2017 καταφέρνοντας έτσι μια διπλή παγκόσμια αναγνώριση σε δυο εντελώς διαφορετικές ηπείρους.

Ταυτόχρονα, το βραβείο αυτό δίνει στους Βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου και την μεγάλη χαρά να συμπληρώσουν τα 61 διεθνή βραβεία την μέσα στα τελευταία 5 χρόνια.

Γεώργιος Σακελλαρόπουλος
Βιοκαλλιέργειες
Σπάρτη, Λακωνία
27310-81118
693-2309909
Ε - mail: [email protected]
Site: www.bioarmonia.gr
Skype: geosakel1