ΛΑΚΩΝΙΑ. Στην τηλεοπτική εκπομπή «ΠΑΛΜΟΣ» που επιμελείται και παρουσιάζει κάθε Σάββατο στις 11.00 το βράδυ και κάθε Τρίτη στις 19.00 σε επανάληψη στο BEST TV ο Ηλίας Μπόνος, το προηγούμενο Σάββατο 13 Μαΐου, για πρώτη φορά video με τις δύο μεγάλες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που πρόκειται να λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα στο Μυστρά:

-Ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων επί της κεντρικής οδού στην περιοχή του Μυστρά που αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στο καλοκαίρι και αφορά σε επένδυση της επιχείρησης Δ. Καλοειδής-Γ. Καλοειδής. Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 30 δωμάτια, γήπεδα τένις, ανοιχτή πισίνα, τζακούζι, χαμάμ και αίθουσα συνεδρίων ενώ αποτελεί έργο συνολικής επιφάνειας περισσότερων από 4.000μ. και επένδυση περισσότερων από 9 εκατομμύρια ευρώ.

-Μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει 44 δωμάτια - εκ των οποίων τα 20 σουίτες-, θα εμπεριέχει spa 1.600 τ.μ, 20 δωμάτια θεραπειών, εσωτερική και εξωτερική πισίνα και βυζαντινό χαμάμ. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός του χωριού του Μυστρά σε κτήμα με ιδιωτικό δάσος. Το κτήμα που διαθέτει το αρχοντικό Λαντίνι- Σαρσέντη περιλαμβάνει συνολικά 5 κτίρια αφού πέραν του spa θα υπάρχει μεταξύ άλλων και εστιατόριο. Πρόκειται για μια επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ της επιχειρηματία Μαρίνας Εφραιμόγλου.

Δείτε τα για πρώτη φορά στο notospress.gr και ξαναδείτε τα αύριο Τρίτη 16 Μαΐου στις 19.00 στην τηλεόραση του BEST TV.