ΣΠΑΡΤΗ. «Η ΑΕ Σπάρτη θα είναι παρούσα στο γήπεδο την Κυριακή και θα αποδείξει ότι η σχέση των ποδοσφαιριστών με την πόλη είναι ζωντανή και ισχυρή…».

Αυτό δήλωσε στον notospress.gr o γενικός αρχηγός της ομάδας Θύμιος Σταυρόπουλος που προχθές το μεσημέρι κατάφερε να εμψυχώσει και να πείσει τους ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στους αγώνες και τις προπονήσεις.

Και οι δύο πλευρές, ποδοσφαιριστές και αρχηγός έδωσαν λόγο ότι θα αγωνιστούν για το καλύτερο προκειμένου να ολοκληρωθεί η πορεία της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές υποσχέθηκαν ότι θα αποσύρουν τις προσφυγές που έχουν καταθέσει και θα αγωνιστούν. Μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος θα ρυθμίσουν τις διεκδικήσεις τους.

Σχετικά τώρα με σχόλια στα ΜΜΕ που στοχεύουν σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές όπως ο αρχηγός της ομάδας Αναστασάκος ο Θύμιος Σταυρόπουλος είπε ότι «η απάντηση θα δοθεί μέσα στο γήπεδο, ιδιαίτερα σε όσους θα ήθελαν πολύ η Σπάρτη να εγκαταλείψει. Είμαστε ενωμένοι κι έτοιμοι να δείξουμε ότι στο ποδόσφαιρο πέρα από την οικονομική διάσταση υπάρχει και το φιλότιμο. Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους της ομάδας…»