ΣΠΑΡΤΗ. Εξαιρετική εμφάνιση στο BOXE SAVATE της Σερβίας έκαναν οι αθλητές της Σπάρτης!
Συγκεκριμένα, 5 αθλητές από τη Σπάρτη αθλητές της σχολής «Λυκούργος Spartan Fighters» συμμετείχαν στην 15μελή αποστολή της Εθνικής Ομάδας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα BOXE SAVATE, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών Λυκούργου και Γιώργου Δρίτσα. Οι Σπαρτιάτες μάλιστα κατέκτησαν 5 μετάλλια!

Αναλυτικά μετάλλια έλαβαν:
Από την Σπάρτη
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ ΕΛΕΝΗ - 45κ: Χρυσή πρωταθλήτρια Βαλκανίων!
ΒΑΘΗ ΝΙΚΟΜΑΧΗ - 52 κ: Ασημένια πρωταθλήτρια Βαλκανίων
ΚΑΡΟΥΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - 70 κ: Ασημένιος πρωταθλητής Βαλκανίων
ΠΕΠΕΛΙΑΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ - 80 κ: Ασημένιος πρωταθλητής Βαλκανίων
ΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - 75 κ: Χάλκινος πρωταθλητής Βαλκανίων

«Ήταν για όλους μας μια μοναδική εμπειρία όπου μια νεοσύστατη εθνική ομάδα είχε τη πρώτη της συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση. Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν με αθλητές υψηλού επιπέδου και τεχνικής κατάρτισης από 8 διαφορετικές χώρες των Βαλκανίων. Η Ελληνική αποστολή έδωσε δυναμικό παρών και βρέθηκε στη τρίτη θέση στη γενική κατάταξη χωρών και αυτό είναι αποτέλεσμα της συγκομιδής μεταλλίων από τους αθλητές και τις αθλήτριες μας .
Ήταν μια συλλογική προσπάθεια όπου όλοι μαζί καταφέραμε να διακριθούμε και όλοι μαζί βοηθήσαμε για αυτή μας την επιτυχία. Αποκομίσαμε επιπλέον γνώση και εμπειρία, είδαμε νέους στόχους και πιστεύουμε ότι αυτή μας η επιτυχία θα βελτιώσει τη ποιότητα του συγκεκριμένου αθλήματος στη χώρα μας.
Εμείς οι Ομοσπονδιακοί προπονητές και δάσκαλοι Λυκούργος και Γιώργος Δρίτσας ευχαριστούμε αθλητές, γονείς, προπονητές, και την ελληνική ομοσπονδία για την υπευθυνότητα και την συνέπεια σε όλη αυτήν την διαδικασία !!!!
Από καρδιάς σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!»
σημειώνουν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι ομοσπονδιακοί προπονητές Λ. και Γ. Δρίτσας.