ΣΠΑΡΤΗ. Με τρεις διεθνείς φιλικούς αγώνες συνεχίζει την προετοιμασία της στον Δήμο Ευρώτα, η Εθνική Ομάδα Γυναικών της Πετοσφαίρησης εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, το Εθνικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο της Ρουμανίας, με δύο αγώνες που θα δοθούν την Δευτέρα και Τρίτη (22 &23 Μαϊου 2017 – ώρα 6 μ.μ) στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη και την Τετάρτη 24 Μαϊου 2017,ώρα:6 μ.μ στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας Ομάδας και οι Διεθνείς φιλικοί αγώνες είναι ενταγμένοι στο πλαίσιο του Δήμου Ευρώτα ως Αθλητική Πόλη των Σπορ – 2017 (EUROPEAN TOWN OF SPOR -2017).

Την Εθνική Ομάδα Πετοσφαίρησης Γυναικών Ρουμανίας φιλοξενεί ο Δήμος Μονεμβασίας, στα πλαίσια της συνεργασίας με τον Δήμο Ευρώτα.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής του Εθνικού μας συγκροτήματος Γιώργος Ρούσης έχει στη διάθεσή του τις εξής παίκτριες:
Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Μαρίνα Τσοχατζή, Εύη Φλιάκου, Κωνσταντίνα Δρακουλίδου
Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη, Άλκηστις Καραφουλλίδου
Ακραίες: Λίτσα Μερτέκη, Μαρία Νομικού, Εύα Χαντάβα, Αλεξία Καλανταρίδου, Άννα Σπάνου
Κεντρικές: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Άννα Καλαντάτζε
Λίμπερο: Αρέτα Κονόμι, Ειρήνη Κοκκινάκη (site ΕΟΠΕ)

Η Εθνική μας Ομάδα Γυναικών, ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρησης στις 31 Μαϊου στην Κροατία, αντιμετωπίζοντας τις Εθνικές Ομάδες Γυναικών της Ουγγαρίας, της Ρωσίας, της Γεωργίας και της Αυστρίας.