ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Μετά την επιτυχία των πρώτων πέντε εκδηλώσεων, πραγματοποιείται από την Ελληνική Εταιρεία Λιπιδιολογίας Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου (ΕΕΛΙΑ), η 6η Επιστημονική Εκδήλωση στη Μονεμβασία, από αύριο Πέμπτη 25 έως το Σάββατο 28 Μαΐου, με θέμα: «Παράγοντες κινδύνου και καρδιαγγειακή νόσος. Μονεμβασιά 2017».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας και σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει για τις νεότερες εξελίξεις στα θέματα που σχετίζονται με την αρτηριοσκλήρυνση, τις επιπλοκές και την πρόληψή της, καθώς και με το ευρύτερο φάσμα της καρδιαγγειακής νόσου. Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όλες τις ειδικότητες που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση της αρτηριοσκλήρυνσης και των συνεπειών της.

Ο κ. Δημήτριος Ρίχτερ, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου και ο κ. Ιωάνης Λεκάκης, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, μιλώντας στο monemvasianews.gr, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους τόσο στο Δήμο Μονεμβασίας όσο και στον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, για τη βοήθεια που προσέφεραν στη διοργάνωση του σεμιναρίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε, θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα δυναμικό και ωφέλιμο τριήμερο. Η ενεργή συμμετοχή σας και το 2017, μας τιμά και αποτελεί το αναμφισβήτητο κριτήριο για την επιτυχία του στόχου μας».

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.

Πηγή: monemvasianews.gr