Μνημόσυνα

Ηλίας Π. Κατσιαφούρος
Το Σάββατο 27 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο Ιερατικό μνημόσυνο του Ηλία Π. Κατσιαφούρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αγγελική, τα τέκνατου Κωνσταντίνος και Δήμητρα, τα εγγόνια του Ηλίας και Ελένη, τα αδέλφια του, τα ανίψια του, οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι του.

Παναγιώτης Λ. Τσέτσεκας
Το Σάββατο 27 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Παναγιώτη Λ. Τσέτσεκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Λεωνίδας-Ελένη Τσέτσεκα και Ιερέας Νικόλαος-Πρεσβυτέρα Ιωάννα Τσέτσεκα, τα αδέλφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Χαρίλαος Α. Χρόνης

Την Κυριακή 28 Μαΐου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χαρίλαου Α. Χρόνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Δέσποινα-Παναγιώτης Βιττώρης και Παναγιώτα-Στέφανος Γεωργιάδης, η εγγονή του Αγγελίνα, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Μ. Αλέξης
Την Κυριακή 28 Μαΐου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στον Κεφαλά τελείται το τρίχρονο μνημόσυνο του Χρήστου Μ. Αλέξη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Νεκταρία και Ιωάννα, τα αδέλφια του, τα ξαδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αντώνης Π. Μουνδρουκας
Την Κυριακή 28 Μαΐου στην Ιερά Μονή Φανερωμένης στην Αναβρυτή τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αντώνη Π. Μουνδρούκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέλφια του Κωνσταντίνος-Γεωργία Πρικίου, Χάιδω Κωστέα και Ελευθερία Ξενωφάνη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Π. Βέργαδος
Την Κυριακή 28 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ημερο μνημόσυνο του Νικολάου Π. Βέργαδου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Παναγιώτης-Βασιλική Βέργαδου και Ελένη-Παναγιώτης Νταλιάνης, τα εγγόνια του Κατερίνα, Παναγιώτα, Ηλιάνα και Παναγιώτα, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.