ΝΕΑΠΟΛΗ. Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας και η Δημοτική Κοινότητα Νεάπολης προσκαλούν στον εορτασμό της Αγίας Τριάδος, Πολιούχου της πόλης.
Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και εορτασμού της Αγίας Τριάδος Πολιούχου της Νεάπολης, θα πραγματοποιηθεί η τέλεση των εγκαινίων του χώρου ανάπλασης σε παραλιακό τμήμα της πόλης.

Το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Σάββατο 3 Ιουνίου 2017
21:30 Παραδοσιακό πανηγύρι από τον πολιτιστικό σύλλογο Βατίκων
Κυριακή 4 Ιουνίου 2017
07:00 Σημαιοστολισμός δημοτικών και ιδιωτικών καταστημάτων και οικιών
19:00 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου. Μετά το πέρας του Εσπερινού θα ακολουθήσει Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας εντός της πόλεως συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής.
Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017
07:00 Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιου πλαισιωμένου υπό του ιερού κλήρου.
09:45 Πέρας προσελεύσεως επισήμων
12:00 Τελετή εγκαινίων χώρου ανάπλασης στην παραλία της Νεάπολη Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιου
21:30 Στην πλατεία της Νεάπολης το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατίκων θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς.

Φωτογραφία: Δέσποινα Βαγγελόγλου-Παπούλη