ΛΑΚΩΝΙΑ. Χθες Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ράνια Αντωνοπούλου επισκέφθηκε τον νομό Λακωνίας. Είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη, την διευθύντρια και τους εργαζομένους του ΟΑΕΔ Σπάρτης καθώς και τον πρόεδρο και αντιπροσωπεία μελών του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας. Στο επίκεντρο των παραπάνω συζητήσεων υπήρξε ο σχεδιασμός και η πολιτική στόχευση που ακολουθεί το Υπουργείο Εργασίας ως προς τους τρόπους ανάπτυξης της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, όπως αυτοί περιγράφονται με τον Ν. 4430/2016.

Το μεσημέρι η Αναπληρώτρια υπουργός παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΕ Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε σε ερωτήματα του τοπικού τύπου.

Το βράδυ βρέθηκε στο Γύθειο όπου συμμετείχε – μαζί με τον πρ. Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΒΕ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Σκορίνη - σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Λακωνίας, με θέμα «Το νέο σχέδιο για την ανάπτυξη, οι επιχειρήσεις και ο ρόλος της κοινωνικής οικονομίας».