Μνημόσυνα

Κυριακούλης Χ. Μπουγάδης
Το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 08.30 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Πικουλιάνικα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κυριακούλη Χ. Μπουγάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Παναγιώτης-Άννα Μπουγάδη και Παναγιώτα Χήρα Χαρ. Μπουγάδη, τα εγγόνια του Κυριάκος-Δήμητρα, Κυριάκος, Βασίλης και Βασιλική, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αντωνία Ν. Φόρτσα
Την Κυριακή 11 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Αντωνίας Ν. Φόρτσα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νικόλαος, τα παιδιά της Κωνσταντίνος-Ελένη Φόρτσα και Δήμητρα-Γρηγόρης Σταθάκος, τα εγγόνια της Αντωνία, Παναγιώτα, Νίκος, Άντι, Κίμωνας, Νίκος, τα ανίψια της Χαρούλα, Αντιγόνη, Μαριάνθη και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνος Δ. Αιβαλιώτης
Την Κυριακή 11 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Δ. Αιβαλιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ελένη-Κωνσταντίνος Φόρτσας, η αδελφή του Μαρία Κόνιαρη, τα εγγόνια του Αντωνία, Παναγιώτα, Νικόλαος, Κωνσταντίνα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευγενία Κ. Βέρδου
Την Κυριακή 11 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Μυρτιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευγενείας Κ. Βέρδου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γιούλα-Σαμ Μαρίνος και Στρατηγούλα Ζέρβα, τα εγγόνια της Τούλα-Παναγιώτης, Ευγενία-Νίκος και Κωνσταντίνος, τα δισέγγονά της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Δ. Ηλιάδης
Την Κυριακή 11 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικολάου Δ. Ηλιάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Δημήτρης-Νικολέτα Ηλιάδη, Διαμάντω-Νίκος Καψάλης και Βαγγέλης-Λυγερή Ηλιάδη, τα αδέλφια του Παναγιώτης-Ελένη Ηλιάδη, τα εγγόνια του Νίκος, Άγης, Μελίνα, Νίκος, Δημήτρης και Κωνσταντίνα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.