ΣΠΑΡΤΗ. Πρόσκληση σε όλους ανεξαιρέτως τους ενεργούς φίλους και τα στελέχη της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ απευθύνει ο Δημήτρης Νικόλαρος προκειμένου να τους ανακοινώσει την πρόθεση ενός ισχυρού χορηγού που θέλει να διαδραματίσει ρόλο στα τεκταινόμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες με μεσολαβητή Σπαρτιάτη η εταιρεία εκδήλωσε το ενδιαφέρον να αποτελέσει χορηγό της ομάδας.

Σήμερα το βράδυ στις 8 στο Arena ο Δημήτρης Νικόλαρος θα παρουσιάσει τον εκπρόσωπο της εταιρείας – χορηγό και θα ανακοινώσει και το ύψος της στήριξης. Στη πρόσκλησή αναφέρει: «Το βράδυ στις 8 σας προσκαλώ στο SPARTA ARENA, σε εκδήλωση που αφορά την ομάδα μας. Η πρόσκληση ισχύει για όλους... Χωρίς καμία εξαίρεση».

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr δεν είναι σίγουρο ότι θα παραστούν στην ενημέρωση τα κρίσιμα στελέχη της ομάδας, όπως είναι ο Γενικός Αρχηγός, κ.α. Όπως λένε μάλιστα έμπειροι παράγοντες γύρω από την υπόθεση της ΑΕ Σπάρτης θα πρέπει να είναι απόλυτα σαφής η απόφαση του χορηγού τόσο για την οικονομική χορηγία όσο και για τον ρόλο που ενδεχομένως να ήθελε να διαδραματίσει. Μάλιστα από τη στιγμή που οι μετοχές της ομάδας είναι ακόμα στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αυτός πρέπει να είναι και ο τελικός ρυθμιστής.

Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση της ομάδας έχει θέσει στην αναμονή τον ποινικολόγο κ. Δημήτρη Μπάμπαλη ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα ζητώντας μάλιστα να ενημερωθεί αναλυτικά για την κατάσταση που επικρατεί.