ΜΑΓΟΥΛΑ. Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης και η ενορία της Μαγούλας διοργανώνουν πρόγραμμα εκδηλώσεων κοινωνικού, πολιτιστικού και θρησκευτικού χαρακτήρα με θέμα «Η Κοινωνίας της Μαγούλας στο έργο της αγάπης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και του πολιτισμού».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Κυριακή 2 Ιουλίου
17.00: Εργαστήρι Οργανοποιίας
στο προαύλιο του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου από τον Μαγουλιώτη εκπαιδευτικό και καταπληκτικό οργανοποιό Γιάννη Τσουλόγιαννη
20.00: Εσπερινός μετά αρτοκλασίας στο Βυζαντινό παρεκκλήσιο του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα. Μετά το πέρας της λειτουργίας οι κυρίες της ενορίας προσφέρουν γλυκίσματα.
21.30: 3η Συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής με την Αρετή Κετιμέ στο προαύλιο του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Μαζί της το μουσικό σχήμα «Βυσσινογράφος» και το χορευτικό τμήμα της ενορίας.

Δευτέρα 3 Ιουλίου
17.30: Εθελοντική Αιμοδοσία
σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ/Ν Σπάρτης στην αίθουσα του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Μια εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης για το συνάνθρωπο.

Τετάρτη 5 Ιουλίου
19.00: 3η Βόλτα με ποδήλατα στη Μαγούλα.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στο προαύλιο του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό συμμετοχής και θα προσφερθούν γλυκίσματα και χυμοί. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να φορούν το απαραίτητο κράνος.
21.30: River Party, μια μουσική βραδιά νεολαίας στο προαύλιο του Βυζαντινού Παρεκκλησίου με τους «Mood Swings» και «Happymads». Τη βραδιά ολοκληρώνει μουσικά ο Μαγουλιώτης Dj Μπάμπης Γκλέκας. Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό σκοπό ενώ στο χώρο θα λειτουργεί υπαίθριο μπαρ.

Παρασκευή 7 Ιουλίου
21.00: Θεατρική παράσταση
με τη φροντίδα και επιμέλεια του εκπαιδευτικού Αθανασίου Ρουμελιώτη στο προαύλιο του Βυζαντινού παρεκκλησίου.

Κυριακή 9 Ιουλίου
Λαϊκό πανηγύρι
με ζωντανή μουσική, φαγητό, μπύρες και αναψυκτικά στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Συνδιοργανωτής: Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης

Τηλέφωνα επικοινωνίας
π. Γεώργιος: 694 2401798
κ.Δήμητρα: 694 7525006
κ.Σταυρούλα: 693 4518215
κ. Γιούλα: 698 4741146