ΣΠΑΡΤΗ. Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού», οργανώνει την Κυριακή 25 Ιουνίου (ώρα 19:30) γαστρονομική βραδιά, με τίτλο «Λακωνικές γεύσεις με άρωμα ελιάς και ελαιολάδου», στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

Οι Λάκωνες σεφ Νίκος Θωμάς και Χρήστος Βέργαδος θα μαγειρέψουν και θα παρουσιάσουν συνταγές βασισμένες στο ελαιόλαδο, τις οποίες το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν ομιλίες για τη διατροφολογία, ενώ η συγγραφέας Μαρία Καράμπελα θα αναπτύξει το θέμα «Γαστρονομικός πολιτισμός και ελαιόλαδο».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 14ης Γιορτής Ελιάς και Λαδιού που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου, 1 και 2 Ιουλίου 2017 στη Σελλασία της Δ.Ε. Οινούντος του Δήμου Σπάρτης.

Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού
Όθωνος-Αμαλίας 129, Σπάρτη 231 00
Τ: 27310 89315 | www.piop.gr