Μνημόσυνα
Ανδρέας Ράπατας

Το Σάββατο 17 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το τριετές μνημόσυνο του Ανδρέα Ράπατα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Έλλη, τα παιδιά του Κώτσας-Σήλια Ράπατα και Μαρία-Παναγιώτης Γκλέκας, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Κ. Σπανός
Την Κυριακή 18 Ιουνίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικολάου Κ. Σπανού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη, τα παιδιά του Κωνσταντίνος-Ελένη, Σπύρος-Βίκυ, Πολυτίμη-Ευάγγελος και Παναγιώτης-Φελίσια, η μητέρα του Πολυτίμη, η αδελφή του Ματούλα, τα εγγόνια του Νικόλαος, Παναγιώτα, Κωνσταντίνος, Νικόλαος, Νικολλέτα και Νικόλαος και οι λοιποί συγγενείς του.

Σπυρίδων Κοκκινάκος
Την Κυριακή 18 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σπυρίδωνος Κοκκινάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Κ. Βορίλλας
Την Κυριακή 18 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Αναβρυτή τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Κ. Βορίλλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέλφια του Γεωργία, Παναγιώτης-Ελένη, Νίκος-Σταυρούλα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κηδείες
Ιωάννα Λαζ. Σκάγκου

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στον Άγιο Ιωάννη Μονεμβασίας στις 17.00 τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 71χρονης Ιωάννας Λαζ. Σκάγκου. Στην κηδεία καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Λάζαρος Σκάγκος, η κόρη του Μαρία Σκάγκου, τα αδέλφια της Αικατερίνη-Γεώργιος-Χρήστος και τα ανίψια της.