ΣΠΑΡΤΗ. Η Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης κλείνοντας το 2017 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας ,διοργανώνει στις 2 ΙΟΥΛΙΟΥ αγώνα με την επωνυμία TIMED RALLY CHALLENGE (TRC) για το έπαθλο Ελλάδος χωμάτινων χρονομετρημένων διαδρομών.

Η Λ.Α.Σ. είναι μια από τις 3 λέσχες στην χώρα μας που η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.) την εμπιστεύτηκε για την οργάνωση.

Ο αγώνας θα γίνει στην περιοχή των Καρυών σε μια διαδρομή που σχεδιάστηκε από την Λέσχη, με την βοήθεια του Δήμου Σπάρτης, σε μια έκταση 400 στρεμμάτων. Η στήριξη του Τοπικού Συμβουλίου, των Αθλητικών, Πολιτιστικών, και των επαγγελματιών των Καρυών ήταν σημαντική.

Κατά γενική ομολογία ίσως να είναι ο καλύτερος χώρος στην Ελλάδα για την διεξαγωγή χρονομετρημένων αγώνων σε χωμάτινη διαδρομή.

Η Λ.Α.Σ. ήταν αυτή που πριν από 30 χρόνια είχε διοργανώσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα αγώνα σε χωμάτινη πίστα και ήταν στο χώρο που σήμερα βρίσκεται το Διοικητήριο της Λακωνίας.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και τα μέλη της Λέσχης ευελπιστούν ότι θα είναι ένας από τους καλύτερους αγώνες της Λέσχης.

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου Σπάρτης Λ. Λαμπρόπουλος δείχνει τις τελευταίες λεπτομέρειες στον Δήμαρχο Σπάρτης Β. Βαλιώτη και στον πρόεδρο του «Λακωνία» Σπ. Παπαδάκο.