ΣΠΑΡΤΗ. H Eταιρεία «Τσικάκης Γιαννόπουλος» μας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού», και άλλες τοπικές επιχειρήσεις που είναι μέλη της και συμμετέχουν στην 14η Γιορτή.

Πρόκειται για μια βραδιά γευσιγνωσίας Λακωνικών γεύσεων και οίνου στον φιλόξενο χώρο του Κτήματος Θεοδωρακάκου την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στις 7.30 μ.μ.

Η βραδιά περιλαμβάνει ειδικό αφιέρωμα στα παραδοσιακά χοιροσφάγια και τα προϊόντα τους.

Στις 19.30 – 20.30 θα γίνει ξενάγηση στον αμπελώνα και το οινοποιείο - κελάρι του Κτήματος από τον Νίκο Θεοδωρακάκο.

Στις 20.30 – 21.00 θα γίνει παρουσίαση του θέματος «Σύγκλινο: από τα χοιροσφάγια του χθες στις κουζίνες του σήμερα» από την Μαρία Καράμπελα, συγγραφέα – επιχειρηματία και τον Δημοσθένη Τσαπάρα, γεωπόνο.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με μουσική και γευσιγνωσία λακωνικών προϊόντων.

Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και το νέο προϊόν της «Τσικάκης - Γιαννόπουλος», την περίφημη «PORCHETTA» καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 14ης Γιορτής Ελιάς και Λαδιού που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 30 Ιουνίου, 1 και 2 Ιουλίου 2017 στη Σελλασία της Δ. Ε. Οινούντος του Δήμου Σπάρτης.