ΚΟΚΚΙΝΟΡΡΑΧΗ. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόρραχης «Πάρνων» διοργάνωσε πολύ επιτυχημένα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το «Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό» του, την Κυριακή 18 Ιουνίου. Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες ο κόσμος στήριξε την εκδήλωση και το Σύλλογο έμπρακτα.

Στο «3ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό» πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης, παρουσιάστηκαν χοροί και τραγούδια από τη Θεσσαλία και τα νησιά του Αιγαίου από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης, τη Χορευτική Ομάδα Θεραπνών, το Χορευτικός Όμιλος Σκάλας και το Σωματείο Ελληνικών Χορών και Λαογραφικών Ερευνών «Ελληνική Παράδοση». Την εκδήλωση πλαισίωσε άριστα το μουσικό σχήμα «Επτάσημο» και ο τραγουδιστής Ηλίας Γάκος, όλοι τους με πολυετή εμπειρία στο χώρο της παραδοσιακής μουσικής.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόρραχης, με σχετική ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τους χορηγούς για την υποστήριξη στο δύσκολο αυτό εγχείρημα, και συγκεκριμένα το κατάστημα «Πλαίσιο», το Ξενοδοχείο Μενελάιον, και την κάβα Cresendo-Κώστας Θεοδωρόπουλος. «Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τα Μ.Μ.Ε Λακωνίας που πρόβαλλαν την εκδήλωσή μας. Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και με το ζεστό του χειροκρότημα μας έδωσε δύναμη ώστε να συνεχίσουμε να προάγουμε την παράδοση και τον πολιτισμό», καταλήγει η ανακοίνωση.