ΣΠΑΡΤΗ. Την συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι συμβασιούχοι ΟΤΑ του Δήμου Σπάρτης εντάσσοντας τις δράσεις τους στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που αποφάσισε χθες Πέμπτη 22 Ιουνίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Εκεί βρέθηκε για να τους συμπαρασταθεί και ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης.

Συγκεκριμένα, όπως είπαν στο notospress.gr οι συμβασιούχοι του Δήμου Σπάρτης, σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου πραγματοποιούν στάση εργασίας 08.00-12.00 ενώ αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή 24 και 25 Ιουνίου θα απέχουν από την εργασία τους. Από Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσουν και, σύμφωνα και με τα όσα πανελλαδικά θα αποφασίσει η ΠΟΕ ΟΤΑ να σχεδιάσουν την συνέχιση των κινητοποιήσεών τους.

Σήμερα οι συμβασιούχοι του Δήμου Σπάρτης ενημερώνουν και ζητούν τη στήριξη των Βουλευτών του νομού ενώ υπόμνημα σχετικό με τα αιτήματά τους θα δώσουν και στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Φάμελλο.

Στην επικράτεια του Δήμου Σπάρτης πάντως έχει ήδη από το πρωί ξεκινήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Χθες, οι συμβασιούχοι ΟΤΑ του Δήμου Σπάρτης συμμετείχαν σο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από όπου προέρχεται και η φωτογραφία.