ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το Orange Festival 2017 με μεγάλο χορηγό την εταιρεία «Λακωνικοί κήποι».

Τις προηγούμενες ημέρες, την Παρασκευή 16 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η βραδιά Αστρονομίας σε συνεργασία με την Αστρονομική Ένωση Σπάρτης στο Πάρκο Νέου Κόσμου Σπάρτης. Με το τηλεσκόπιο μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν τους πλανήτες και τα αστέρια σε μια μοναδική εμπειρία.

Την Τρίτη 20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας για παιδιά 5x5. Οι πρώτοι αθλητές που πάτησαν το χορτάρι του 5χ5 στις εγκαταστάσεις του The Orange Factory ήταν τα μικρά παιδιά της Ακαδημίας Ya Balla. Έπαιξαν ποδόσφαιρο και ξεναγήθηκαν στον Ζωολογικό Κήπο της Orangeland Sparta στο πλαίσιο του Orange Festival 2017!

Tην Τετάρτη 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε Επίδειξη Πάλης στο Πάρκο Ευαγγελιστρίας στην Σπάρτη. Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τον Παλαιστικό Σπάρτης. Τα παιδιά έκαναν επίδειξη των τεχνικών της πάλης, ενός αρχαιοελληνικού αθλήματος με βαθιές ρίζες στην περιοχή της Λακωνίας.

Σε όλες τις εκδηλώσεις οι θεατές και οι αθλητές απόλαυσαν χυμό από τον μεγάλο Χορηγό, την εταιρεία «Λακωνικοί Κήποι».

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Ιουνίου συνεχίζεται ως εξής:
Σάββατο 24 Ιουνίου
«Γιορτή Πορτοκαλιού» στη Στεφανιά του Δήμου Ευρώτα σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Στεφανιάς

Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 11.00

«Η κυρία Γραμματικούλα γνωρίζει το πορτοκάλι»: Βιωματικό παραμύθι στην παιδική χαρά Ευαγγελίστριας σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Αγωγής Παιδιού και Εφήβου «Εξέλιξη».

Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 11.00
«Παίζουμε Μπάσκετ»: Basket TOF 3x3 για παιδιά σε συνδιοργάνωση με το Basket Camp.