ΣΠΑΡΤΗ. Για 30η χρονιά συνεχίζεται και φέτος το καλοκαίρι ο καλλιτεχνικός θεσμός του Σαϊνοπουλείου Αμφιθεάτρου Σπάρτης με συνδιοργανωτή και πολύτιμο αρωγό του το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης.

Ακόμα ένα καλοκαίρι το Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο ανοίγει και μας καλεί να παρασυρθούμε στη μαγεία της τέχνης και του Πολιτισμού.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου & ώρα 9.15μ.μ. στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο θα παρουσιαστεί η παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο Μαγικός Αυλός» του Μότσαρτ από την Κάρμεν Ρουγγέρη.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Φέτος η Κάρμεν Ρουγγέρη ανοίγει τις εκδηλώσεις του 30ου Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Σαϊνοπουλείου με την όπερα «ο Μαγικός Αυλός» του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ διασκευασμένη σε ένα μουσικό παραμύθι πλημμυρισμένο από τις υπέροχες μελωδίες αυτού του μοναδικού συνθέτη, το οποίο ανέβηκε τον χειμώνα στο Θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ και αγαπήθηκε και καταχειροκροτήθηκε από μικρούς και μεγάλους θεατές. Έργο διασκευασμένο με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή, κρατάει τα πιο μελωδικά μέρη της όπερας και μετατρέπει της άριες σε τραγούδια δημιουργώντας μία όμορφη μουσικά θεατρική παράσταση, όπου σε συνδυασμό με σκηνικά που χορεύουν και πολύχρωμα κουστούμια- με άρωμα εποχής- κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.

Γενική είσοδος:8€