ΣΠΑΡΤΗ. Την Παρασκευή 23 Ιουνίου ο αναπληρωτής Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αραχωβίτη Σταυρό και στελέχη της ΝΕ Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε και συζήτησε σε δυο διαφορετικές συσκέψεις, τόσο με τους Δημάρχους της Λακωνίας όσο και με τον Διευθυντή Δασών και στελέχη των δασαρχείων της περιοχής.

Η συζήτηση που έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα αφορούσε τους δασικούς χάρτες, την διαχείριση των απορριμμάτων, των υγρών αποβλήτων και την ανακύκλωση.

Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στα γραφεία της ΝΕ Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε ευκαιρία για εκτενή αναφορά και συζήτηση των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων. Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου της ΝΕ Συρίζα Λακωνίας ο υπουργός αναφέρθηκε «στην επιτυχή ολοκλήρωσης της Β’ αξιολόγησης, την απομείωση του χρέους και την δρομολόγηση της χώρας για έξοδο από τα μνημόνια. Επίσης, έγινε αναφορά στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης, που είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση, η δραστική μείωση της ανεργίας, το χτύπημα της διαφθοράς, η λύση των καθημερινών προβλημάτων, η προάσπιση των λαϊκών συμφερόντων και η υπεράσπιση των κοινωνικά αδύναμων. Επίσης απαντήθηκαν διεξοδικά επίκαιρα ζητήματα, όπως της ανάρτησης των δασικών χαρτών, της διαχείρισης των απορριμμάτων, του κυνηγιού και των ανεμογεννητριών».

Δείτε στο video τον υπουργό να απαντά σε ερώτηση σχετικά με τον ΧΑΔΑ Σπάρτης