ΣΠΑΡΤΗ. Μετά από τη συντονισμένη προσπάθεια προσώπων και ΜΜΕ που έκαναν αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις και κοινοποιήσεις, του Δήμου Ευρώτα που με ανακοίνωσή του κάλεσε σε αιμοδοσία για το μικρό Χριστόφορο, οι ανάγκες σε αίμα για το 2χρονο αγοράκι από το Γεράκι που διαγνώσθηκε με οξεία λευχαιμία και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας προς το παρόν καλύφθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμβολή του συμπολίτη μας Χρήστου Μπαλαμπάνου και της συζύγου του Ευγενίας Λάμπρου ήταν και είναι καθοριστική στη διάδοση της είδησης, την παρότρυνση για αιμοδοσία και την οργάνωση της τράπεζας αίματος.

Το συγκινητικό ευχαριστήριο μήνυμα της μητέρας του μικρού Χριστόφορου στο facebook έχει ως εξής:
«Θερμά ευχαριστώ σε όλους σας που από τόσα μέρη της Ελλάδας σπεύσατε να βοηθήσετε το λιονταράκι μας! Για την ώρα, χάρη σ εσάς, οι ανάγκες μας είναι καλυμμένες. Σας παρακαλώ θερμά όποιος θέλει να βοηθήσει για τους επόμενους μήνες να το κάνει σε συνεννόηση με το Χρήστος Μπαλαμπάνος- Ευγενία Λάμπρου και ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ όπου έχει δημιουργηθεί ειδική τράπεζα (στο όνομα Σταματοπουλος Χριστοφορος του Αθανασίου) την οποία και συντονίζει ο ίδιος. Και πάλι χίλια ευχαριστώ και ατελείωτη ευγνωμοσύνη απ όλους μας!
Αφροδίτη Βουλγαράκη».