ΣΠΑΡΤΗ. Όλα είναι έτοιμα στη Σπάρτη για να υποδεχτεί τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στους Διεθνείς Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας Sparti Mtb Races by PeterandPauls που θα πραγματοποιηθούν στις 1 και 2 Ιουλίου στην Ποταμιά Λακωνίας. Σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες της ορεινής ποδηλασίας θα αγωνιστούν για μια θέση στο βάθρο.

Άναμεσά τους θα σταθούν στην εκκίνηση, ο πρωταθλητής Ελλάδας Δημήτρης Αντωνιάδης, η πρωταθλήτρια Ελλάδας Βαρβάρα Φασόη, ο περσινός Βαλκανιονίκης Εφήβων Ορφέας Συρίγος καθώς και πολλοί ακόμα αθλητές της Εθνικής Ομάδας ορεινής ποδηλασίας. Στους Αγώνες θα πάρουν επίσης μέρος αθλητές από την Εθνική ομάδα της Κύπρου, της Ελβετίας καθώς και 2 επαγγελματικές ομάδες, η Cube Depend Sports και η S.M.F. με τους αθλητές τους.

Αν οι υψηλές θερμοκρασίες δεν επιβάλλουν αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής, ο Αγώνας του Σαββάτου αναμένεται να ξεκινήσει στις 17.30 και της Κυριακής στις 12.30.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Αγώνες, επισκεφτείτε το site της διοργάνωσης www.spartimtbrace.gr και την σελίδα στο facebook www.facebook.com/SpartiMtbRace/