ΚΑΡΥΕΣ. Με 35 συμμετοχές ο αγώνας TIMED RALLY CHALLENGE ( TRC ) που θα γίνει την Κυριακή 2 ΙΟΥΛΙΟΥ στη περιοχή των Καρυών του Δήμου Σπάρτης.

Οι αγωνιζόμενοι τίμησαν με την συμμετοχή τους την Λ.Α.Σ. που έκανε την υπέρβαση και δημιούργησε έναν εξαιρετικό χώρο για την διεξαγωγή του αγώνα ατομικής χρονομέτρησης σε χωμάτινη διαδρομή με την επωνυμία TRC.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Καρυών σε μια έκταση 400 στρεμμάτων, όπου έχει κατασκευαστεί διαδρομή 2 χλμ. και ο θεατής έχει την δυνατότητα να βλέπει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα σε όλη την διαδρομή.

Το πρώτο αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση στις 10 το πρωί της Κυριακής 2 ΙΟΥΛΙΟΥ και μετά το τέλος του αγώνα οι απονομές στους νικητές της γενικής κατάταξης και των κατηγοριών, θα γίνουν στον ίδιο χώρο. Την προηγούμενη μέρα του αγώνα δηλαδή το Σάββατο 1 ΙΟΥΛΙΟΥ όλα τα αυτοκίνητα θα περάσουν τεχνικό έλεγχο στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα.

Η διαμόρφωση και η δημιουργία της διαδρομής έγινε με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Σπάρτης, του Αθλητικού Οργανισμού, του Τοπικού Συμβουλίου, του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου, των κατοίκων αλλά και των επαγγελματιών των Καρυών.

Τον αγώνα στηρίζουν πολλές επιχειρήσεις της Λακωνίας.

Μέγας χορηγός του αγώνα είναι :

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΚΟΥΡΟΣ Α.Ε.
NISSAN - HYUNDAI - KIA - KTEO - ΟΠΑΠ - PLAY.