ΚΑΡΥΕΣ. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο TRC από την Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης στην περιοχή των Καρυών του Δήμου Σπάρτης την Κυριακή 2 Ιουλίου. Για μια ακόμα φορά η Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης απέδειξε ότι:
Ξέρει να διοργανώνει αγώνες.
Ξέρει να χαράζει πίστες.
Ξέρει να προστατεύει και να φιλοξενεί.
Ξέρει να διαφημίζει τον τόπο.
Ξέρει να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη εκεί όπου δεν υπάρχει τίποτα…

Στον Πάρνωνα, που έχει την δική του ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ήχησαν και πάλι οι μηχανές από τους οδηγούς που έλαβαν μέρος στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης σε χωμάτινη διαδρομή.

Τα 30 οδηγοί που έλαβαν μέρος ευχαριστήθηκαν, αλλά και έδωσαν θέαμα στο κόσμο αφού η διαδρομή των 3,75 χλμ ήταν ό,τι καλύτερο για αυτό το είδος αγώνων.

Νικητής αναδείχτηκε στην Γενική κατάταξη ο Χρήστος Παλαιολόγος με MITSUBISHI LANCER δεύτερος ήταν ο Παναγιώτης Ρουστέμης με FORD SIERRA RS COSWIRTH 4X4 και τρίτος Ιωάννης Ζαχαριάς με TOYOTA CELICA GT4.

Στα μικρά κυβικά έως 1400cc πρώτος ήταν ο Παναγιώτης Χαϊδάς αφήνοντας πίσω του τον πατέρα του Δημήτρη Χαϊδα και το φίλο του Βαγγέλη Παναρίτη και οι τρείς έτρεξαν με ένα TOYOTA YARIS.

Στα 1600cc επανήλθε μετά από απουσία σχεδόν δύο χρόνων με ένα νέο αυτοκίνητο ο Κώστας Μαχαίρας και κέρδισε την κατηγορία του με CITROEN SAXO VTS δεύτερος ήταν ο Παναγιώτης Σταθόπουλος που τερμάτισε μετά από αρκετές ατυχίες σε άλλους αγώνες οδηγώντας ένα VOLKSWAGEN POLO GTI ο και τρίτος ήταν ο Δημήτρης Γκρουμάς με μια TOYOTA COROLLA KE70.

Στα 2000cc ο Θεόδωρος Βουτσάς δεν άφησε περιθώρια αφού το GOLF ΄΄ξύριζε΄΄ και κέρδισε τα δίλιτρα με δεύτερο τον Γιώργο Καλαματιανό με BMW και τρίτον τον Γιάργο Ρήγα με FORD ESCORT MK2 RS.
Στα 2000+ νικητής όπως και στη Γενική ήταν ο Χρήστος Παλαιολόγος με MITSUBISHI LANCER δεύτερος ήταν ο Παναγιώτης Ρουστέμης με FORD SIERRA RS COSWIRTH 4X4 και τρίτος Ιωάννης Ζαχαριάς με TOYOTA CELICA GT4.

Η Λ.Α.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη για την αμέριστη βοήθειά του, τον Αντιδήμαρχο Νίκο Φλώρο που είναι κοντά στους αγώνες, τον Αθλητικό Οργανισμό, όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, το Τοπικό Συμβούλιο Καρυών, τους συλλόγους Αθλητικό και Πολιτιστικό, την ομάδα Πυρασφάλειας των Καρυών που στηρίζουν τους αγώνες εδώ και χρόνια.

Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό του αγώνα Νίκο Καλογεράκο που έδωσε με την παρουσία του λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το Νοσοκομείο Σπάρτης , αλλά και έδειξε ότι αγαπά τους αγώνες αυτοκινήτου.

Η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Σπάρτης με τα μέλη της βοήθησαν τα μέγιστα στην δύσκολη διοργάνωση ενός αγώνα.
Ευχαριστήριο απευθύνει η Λέσχη στον Ηλία Γρηγόρη με την EXPRESS SERVICE
Και στην Ελληνική Αστυνομία που εδώ και 30 χρόνια είναι δίπλα στη Λέσχη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δεκάδες χορηγούς του αγώνα και στον Μέγα χορηγό τον Όμιλο επιχειρήσεων ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΑΕ NISSAN - HYUNDAI - KIA - KTEO - ΟΠΑΠ - PLAY συμπαραστάτη στην διοργάνωση που βοήθησε τα μέγιστα .
Τέλος η Λεσχη ευχαριστεί τους εθελοντές που ήταν δίπλα στην Λ.Α.Σ. για να γίνει ένας καλός αγώνας.