Κηδεία

Μαρία-Σπυριδούλα Πετρούλια

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 12.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Σπάρτης τελείται η κηδεία της 10χρονης Μαρίας-Σπυριδούλας Πετρούλια. Στη νεκρώσιμο ακολουθία καλούν για συμπροσευχή οι γονείς της Γεώργιος-Παναγιώτα, ο αδελφός της Κωνσταντίνος, οι γιαγιάδες της Παρασκευή Πετρούλια και Αντωνία Βαρβιτσιώτη, ο παππούς της Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης και οι λοιποί συγγενείς της. Η ταφή της θα γίνει στο Β Κοιμητήριο Σπάρτης.

Μνημόσυνα

Αθανασία Κοντοβουνησίου

Το Σάββατο 8 Ιουλίου τον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αθανασίας Κοντοβουνησίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέλφια της Θεόδωρος-Αιμιλία Φιλιπποπούλου, Ευγενία Αποσπόρου, Αγγελική Δημοπούλου, Ανδρονίκη Φιλιπποπούλου, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αθανάσιος Θ. Τσακωνάκος

Την Κυριακή 9 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αθανασίου Θ. Τσακωνάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Μαρία-Ιωάννης Φάμελος και Παναγιώτης-Νεκταρία Τσακωνάκου, η εγγονή του Φωτεινή, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.