ΣΠΑΡΤΗ. Μια νέα πύλη ανοίγει για τους Πελοποννήσιους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Πρόκειται για το Πανεπιστήμιου Νεάπολις Πάφου που ενημερώνει για τις δυνατότητες και τις προοπτικές που ανοίγονται σε όσους θέλουν προσιτές, εντατικές και με προοπτική επαγγελματικής αποκατάστασης, σπουδές

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου είναι ένα νέο αλλά δυναμικό, ταχέως αναπτυσσόμενο Πανεπιστήμιο που στεγάζεται στην καρδιά της Πάφου στην δυτική ακτή της Κύπρου.

Είναι αναγνωρισμένο από του ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ. και το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. και προσφέρει:
- Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα Σπουδών.
- Εξ αποστάσεως Προγράμματα Σπουδών
- Ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά Προγράμματα
- Προγράμματα στην ελληνική ή και την αγγλική γλώσσα διδασκαλίας
- Διεθνείς ερευνητικές δραστηριότητες
- Επαγγελματική Πιστοποίηση
- Διασύνδεση με την κοινωνία
- Διαμονή σε φοιτητικές εστίες εντός του Πανεπιστημίου

Στα Τμήματα του Πανεπιστημίου διδάσκονται:
Οικονομικά Επιστημών, Τραπεζικά / Λογιστικά / Χρηματοοικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Νομικά, Αρχιτεκτονική, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων, Εφαρμοσμένη Πληροφορική, Ψυχολογία, Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση, Δημόσια Διοίκηση, Διεθνές και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο, Διαχείριση Κατασκευών, Ιστορία, Θεολογία, Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων, Διοίκηση Νοσηλευτικών Μονάδων, Τηλεπικοινωνίας, Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις, Θεατρικές Σπουδές, Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητισμού, κ.α.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου προσκαλεί τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 στη Σπάρτη, όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τα προγράμματα σπουδών του. Μπορείτε να ενημερωθείτε για προγράμματα Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Εξ Αποστάσεως στην αίθουσα RED HALL ( Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 63-65 (πάνω από το κατάστημα RED) στις 7.30 το απόγευμα.

Υπεύθυνη για τους τρείς Νομούς της Πελοποννήσου (Λακωνία, Μεσσηνία, Αρκαδία) είναι η Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου η οποία παραχώρησε στο notospress.gr συνέντευξη, εξηγώντας τους λόγους που μπορεί κάποιος να επιλέξει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου. Είναι προσιτό οικονομικά και γεωγραφικά, ασφαλές και ποιοτικό και πάνω απ’ όλα δρομολογεί ακαδημαϊκή πορεία με εξασφαλισμένη επαγγελματική αποκατάσταση.

Neapolis University Pafos
Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου τηλ.: 6945973727
Κύπρος, τηλ: +35726843300
Ελλάδα (αστική χρέωση), τηλ: +302155251414
E-mail: [email protected]
Url: www.nup.ac.cy