ΣΠΑΡΤΗ. Ο συμπολίτης μας Νίκος Σελίμος, πρώην πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης ανάρτησε στα socialmedia το εξής:

«Το 2010 όντας Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης είχα την πρωτοποριακή ιδέα να φτιάξω γήπεδα Beach Volley για την προώθηση αυτού του αθλήματος.
Μια ιδέα που τότε βρήκε λίγους υποστηρικτές (ευτυχώς) και πολλούς κατακριτές. Και τι δεν άκουσα !!!
Όμως σήμερα που δυο παιδιά απο το Δήμο μας που με τη καθοδήγηση του άξιου προπονητή τους Γιάννη Ρηγάκου κατέκτησαν την πρώτη θέση και πήραν το χρυσό μετάλλιο στους διεθνείς παιδικούς αγώνες στο Κάουνας της Λιθουανίας αισθάνομαι περήφανος και πλήρως δικαιωμένος γιατί έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι. Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στον αθλητισμό της πόλης μας και να βοηθάω με πάντα πρωτοποριακές ιδέες. Συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή Γιάννη Ρηγάκο (ενστερνίστηκε από τους πρώτους την ιδέα μου ) για το επίτευγμά τους.
Υ.Γ. Όσο για τις κακές γλώσσες ας δαγκωθούν μόνες τους τώρα».

Για αρκετούς όμοιους λόγους, που συχνά εξηγεί και κοινοποιεί ο Νίκος Σελίμος σκέπτεται να ασχοληθεί (και καλά θα κάνει) πάλι με την Αυτοδιοίκηση και τον Δήμο Σπάρτης με την παράταξη, μάλιστα, του Σταύρου Αργειτάκου.