ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Η Βρετανική The Telegraph παρουσιάζει έναν εξειδικευμένο οδηγό για τα καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία στην Ελλάδα που περιλαμβάνονται ομάδες για παιδιά, παιδικές πισίνες, παιδικές χαρές, εξαιρετικές δραστηριότητες, φύλαξη παιδιών, δωμάτια με ενδοεπικοινωνία και παιδικό μενού μαζί με πολυτελείς σουίτες με θέα στη θάλασσα και σπα σε Κρήτη, Κέρκυρα, Μύκονο, Σκύρο, Σκιάθο, Κυκλάδες, Πελοπόννησο και Χαλκιδική.

Στα τοπ 13 ξενοδοχεία η The Telegraph τοποθετεί το Ξενοδοχείο Κινστέρνα που βρίσκεται στην πανέμορφη Μονεμβασιά.

«Ξενοδοχείο Κινστέρνα
Ένα από τα κορυφαία ιστορικά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, ένα παλιό αρχοντικό που αγκαλιάζει τον επισκέπτη με ένα εξωτερικό spa προσφέροντας εξαιρετική θέα από το «Γιβραλτάρ της Ελλάδας», τον μεγαλειώδη βράχο της Μονεμβασιάς στην Νοτιοανατολική Πελοπόννησο. Το ξενοδοχείο έχει υπερπολυτελή δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν οικογένειες και ξεχωριστή παιδική πισίνα. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού λειτουργεί εξωτερική παιδική χαρά που ολοκληρώνεται με δεντρόσπιτα ενώ το χειμώνα, τα παιδιά διασκεδάζουν σε μια αντίστοιχη εκδοχή «εσωτερικού χώρου».

Το Ξενοδοχείο πάντως βαθμολογείται από την Telegraph με 7/10 για την τοποθεσία του, 9/10 για το στυλ και τον χαρακτήρα του, 9/10 για τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις του, 9/10 για τα δωμάτιά του, 9/10 για το φαγητό και τα ποτά του και 9/10 ως προς τη σχέση ποιότητας-κόστους. Στην περιγραφή του σημειώνεται και η προσβασιμότητά του σε ΑμεΑ.

Εκτός από το Κινστέρνα, το αφιέρωμα περιλαμβάνει και τα Mykonos Blu (Μύκονος), White Palace Grecotel Luxury Resort (Ρέθυμνο, Κρήτη), Anemos Luxury Grand Resort (Γεωργιούπολη, Κρήτη), Sani Beach Hotel (Χαλκιδική), Eagles Palace (Χαλκιδική), Verina Suites (Σίφνος), Yria Hotel Resort (Παρασπόρος), Ξενοδοχείο Κάβος (Νάξος), Aeolos Beach Hotel (Πέραμα, Κέρκυρα), Ξενοδοχείο Άμμος (Μαγαζιά, Σκύρος), MarBella (Κέρκυρα), Daios Cove Luxury Resort & Villas (Άγιος Νικόλαος, Κρήτη).