ΣΠΑΡΤΗ. Όπως κάθε χρόνο, το River Party δίνει σε νέα, ανερχόμενα καλλιτεχνικά σχήματα την ευκαιρία να γίνουν κομμάτι του line-up και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο δυναμικό κοινό του μεγαλύτερου μουσικού και κατασκηνωτικού φεστιβάλ της.

Συγκροτήματα και καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα λοιπόν δήλωσαν συμμετοχή και οι υποψήφιοι που εγκρίθηκαν από την επιτροπή του River Party τέθηκαν σε διαδικτυακή ψηφοφορία. Παράλληλα, η επιτροπή του River Party θα ψηφίσει και αυτή τη δική της κατάταξη των συμμετεχόντων. Οι κατατάξεις που προκύπτουν από τη διαδικτυακή ψηφοφορία και την ψηφοφορία της επιτροπής θα συμψηφιστούν (η κάθε ψηφοφορία μετρά ισόποσα) και οι 5 καλλιτέχνες/μπάντες με τον υψηλότερη μέση θέση στην τελική κατάταξη θα μπουν στο line-up του 39ου River Party.

Οι δικές μας «Χοές» συμμετέχουν για πρώτη φορά στο διαγωνισμό για το φετινό 39ο River Party στο Νεστόριο της Κατσοριάς και χρειάζονται τη στήριξή μας:

Μπείτε στη σελίδα River Party Official στο facebook και στηρίξτε τους με ένα κλικ ώστε να εμφανιστούν ζωντανά στο «Into The Jungle stage» του 39ου River Party που έχει φέτος σύνθημα #LiveTheUltimateExperience!

Οι Χοές, ένα μουσικό συγκρότημα που αποτελείται από επτά ταλαντούχους μουσικούς που ερμηνεύουν έντεχνα τραγούδια αλλά και δικές τους συνθέσεις συμμετέχουν στο διαγωνισμό με το τραγούδι «Η Ανάσα ενός Τρελού».

Προσοχή: η ψηφοφορία λήγει αύριο Τετάρτη 19 Ιουλίου.