ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας, στο πλαίσιο συνεργασίας με τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, διοργανώνει τη συμμετοχή Λακωνικών επιχειρήσεων στην Πελοπόννησος Expo 2017 που θα διεξαχθεί στο Κτίριο Φραγκίστα 4ο χλμ Αργους - Ναυπλίου από τις 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2017.

Η Πελοπόννησος Expo 2017 τελεί υπό την αιγίδα των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου και πραγματοποιεί την δεύτερη εμφάνισή της έχοντας ως κύριο μέλημά της να προωθήσει και να αναδείξει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των Πελοποννησιακών επιχειρήσεων. Στοχεύοντας στον αγροδιατροφικό τομέα και στον τουρισμό, οι οποίοι αποτελούν αιχμή του δόρατος για την Περιφέρειά μας, αλλά και στους υπόλοιπους τομείς που απαρτίζουν την επιχειρηματικότητα του συνόλου της Πελοποννήσου, η Έκθεση θα αποτελέσει μια συλλογική κίνηση με γνώμονα την ανάπτυξη και την τόνωση του επιχειρείν.

Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία στα μέλη των Επιμελητηρίων να συμμετέχουν σε συναντήσεις μορφής Β2Β με επιχειρήσεις του εξωτερικού μέσω του Ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network, προκειμένου να κλείσουν συμφωνίες συνεργασίας.

Το κόστος ενοικίασης περιπτέρου ανέρχεται στο ποσό των 29,00€/τμ πλέον ΦΠΑ για εσωτερικό εκθεσιακό χώρο.

Το κόστος αυτό θα καλυφθεί κατά το ήμισυ από το Επιμελητήριο Λακωνίας για τα μέλη του.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Παρασκευή 11/8/2017 και ώρα 14:00 μέσω fax: 2733022008 ή e-mail: [email protected]

Προϋπόθεση για τη επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2017.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος και εσωτ. 5 κα Γκαραβέλη.

Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ