Δεν έχει πείσει το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης…

Aπογοητευμένοι δήλωσαν δημοτικοί σύμβουλοι της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης από την εικόνα του Συμβουλίου που έγινε στον Μυστρά. Οι πολίτες που παρευρέθηκαν για τις βραβεύσεις των μαθητών, με τη λήξη της διαδικασίας αποχώρησαν αφήνοντας πραγματικά άδειο τον χώρο. Ακόμα το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει κατορθώσει να πείσει τους πολίτες να πλησιάσουν. Ούτε καν τους δημότες Μυστρά σε μια συνεδρίαση που γινόταν στην ιστορική έδρα του Δήμου…


Κοστίζει ο αξονικός του Νοσοκομείου;

Πολύ συχνές είναι οι βλάβες του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο της Σπάρτης. Εύλογα λοιπόν είναι τα ερωτήματα γιατί συμβαίνει αυτό και αν τελικά το κόστος ριζικής επισκευής είναι μεγαλύτερο από το κόστος των αξονικών που γίνονται σε ιδιωτικό Κέντρο για λογαριασμό του Νοσοκομείου!


Κ. Α. Προστασίας. Η.

Αληθεύει ότι λουόμενη του ΚΑΠΗ Σπάρτης αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας ενώ βρισκόταν στη θάλασσα, στα πλαίσια του προγράμματος του ΚΑΠΗ Σπάρτης; Το δεύτερο ερώτημα είναι αν υπήρχαν οι ειδικευμένοι να αντιμετωπίσουν το περιστατικό που όπως είναι φυσικό συγκλόνισε όσους το παρακολουθούσαν… Σε συνδυασμό με την ερώτηση δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Σπάρτης θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα.


Τίποτα δεν είναι τυχαίο…

Το αν η Λακωνική Ομογένεια υστερεί έναντι άλλων (Κρήτη, Μακεδονία κ.λ.π.)στην οργάνωση και στη δικτύωση δεν είναι τυχαίο. Έχουν και οι Λάκωνες της Ομογένειας τις αγκυλώσεις της μητρόπολης και τις αναστολές της συντηρητικής νοοτροπίας. Μπορεί λοιπόν να δημιουργούν και να διασφαλίζουν, να διατηρούν και να υπόσχονται αλλά έχουν ένα σοβαρό έλλειμμα που αφορά στην δυνατότητα ευελιξίας, αξιολόγησης, διάκρισης, συντονισμού και τελικά οργάνωσης του Ομογενειακού πληθυσμού. Γι αυτό προφανώς έχουν αναθέσει τον δύσκολο αυτό ρόλο στην Εκκλησία, που φυσικά τον διαδραματίζει επιτυχημένα.

Πάντρεψαν τις κόρες τους Βαλιώτης και Αργειτάκος

Τις καλύτερες ευχές έδωσαν τόσο στον Δήμαρχο Βαγγέλη Βαλιώτη όσο και στον επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Σταύρο Αργειτάκο πολίτες που πληροφορήθηκαν ότι και οι δύο πάντρεψαν τις κόρες τους. Ευχές και από την στήλη για ανέφελη και ευτυχισμένη ζωή!

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr