Στην Καλαμπάκα θα πραγματοποιηθεί φέτος η Πανελλήνια συνάντηση του Veradero Club Hellas.

Συγκεκριμένα, από τους λάτρεις του μοτοσυκλετισμού αλλά και των ορεινών διαδρομών και της καταπράσινης φύσης επελέγη φέτος το «Famissi eden resort», ένα πανέμορφο ξενοδοχείο στο κέντρο της Καλαμπάκας που διακρίνεται για την κλασική αρχιτεκτονική του και την πολυτέλεια του. Το «Famissi eden resort» αγκαλιάζεται από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων που διαμορφώνουν ένα αρμονικό και συνάμα μαγευτικό περιβάλλον.
Η ετήσια συνάντηση του Veradero Club Hellas θα πραγματοποιηθεί στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017. Φέτος η γιορτή είναι διπλή γιατί το Veradero Club Hellas τον Σεπτέμβριο συμπληρώνει 15 χρόνια παρουσίας στους δρόμους και στον οργανωμένο μοτοσυκλετισμό.

Σε αυτήν την διπλή γιορτή που θα περιλαμβάνει όμορφες βραδιές με πολύ μουσική, χορό και φαγητό αλλά και εξορμήσεις στις γύρω περιοχές καλεί το Veradero Club Hellas μέλη και φίλους του, παλιούς και νέους «να μοιραστούν μαζί μας αυτή την ιδιαίτερη στιγμή και να αποδείξουμε ότι ο ζωντανός θρύλος που λέγεται VARADERO CLUB HELLAS παραμένει δυνατός και αναλλοίωτος στον χρόνο, δυναμώνοντας όλο και ποιό πολύ όσο υπάρχουν άνθρωποι που το αγαπούν και το στηρίζουν.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.varaderoclub.gr και στην ομάδα του facebook VARADERO CLUB HELLAS