Υλικά

• 15 κεράσια
• 2 ροδάκινα
• 4 βανίλιες (φρούτο)
• 1 σφηνάκι γλυκό κρασί
• Ζάχαρη κατά βούληση


Παρασκευή

Πλένουμε καλά τα φρούτα.

Κόβουμε το κάθε κερασάκι στα δύο και πετάμε τα κουκούτσια.

Κόβουμε τα ροδάκινα σε κυβάκια.

Κόβουμε στα 4 τις βανίλιες.

Τοποθετούμε όλα τα φρούτα σε μεγάλο μπωλ και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη, προσθέτοντας το κρασί.

Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον μια ώρα να βγάλουν τα ζουμάκια τους και να δέσουν οι γεύσεις.

Σερβίρουμε σε μπωλάκια είτε σκέτη τη φρουτοσαλάτα μας είτε συνοδεία γιαουρτιού / σαντιγύ.