ΣΚΑΛΑ. Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο κέντρο της Σκάλας που στοίχισε δυστυχώς τη ζωή σε έναν εργάτη με καταγωγή από τη Βουλγαρία νωρίτερα σήμερα το πρωί και προκάλεσε σοβαρές προς το παρόν βλάβες σε τρεις πολίτες.

Συγκεκριμένα, ο εργάτης προσπαθώντας να εκτελέσει εργασίες καθαρισμού σε αντλιοστάσιο του Δήμου Ευρώτα για λογαριασμό εργολαβικής εταιρίας που με σύμβαση είχε αναλάβει το έργο, χωρίς να έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, δηλητηριάστηκε από αναθυμιάσεις.

Οι πολίτες της Σκάλας ώρα 09.00 έζησαν συγκλονιστικές στιγμές αφού ο άτυχος εργάτης καλώντας σε βοήθεια έφερε μέσα στο αντλιοστάσιο τον πρώτο πολίτη. Και ο πολίτης που έσπευσε για βοήθεια αντιμετώπισε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα καλώντας κι αυτός με τη σειρά του τον επόμενο πολίτη. Τελικό αποτέλεσμα: ο εργάτης νεκρός και οι τρεις πρώτοι πολίτες που έσπευσαν για βοήθεια παραμορφωμένοι. Η έγκαιρη παρέμβαση πολίτη της Σκάλας που έχει την ιδιότητα του χημικού, η άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Κ.Υ. και η ψυχραιμία κάποιων που δεν άφησαν άλλους πολίτες να μπουν στο αντλιοστάσιο δεν επέτρεψε την απώλεια άλλων ζωών. Περισσότεροι από 200 πολίτες της Σκάλας παρακολουθούσαν συγκλονισμένοι την εξέλιξη του τραγικότερου ίσως συμβάντος του τελευταίου καταστήματος που έγινε στο κέντρο της πόλης.

Φωτό από το σημείο: Χρήστος Κωνστιάντος