ΜΟΛΑΟΙ. Το 5o «Τζάμπολ Αγάπης» θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των αγώνων του 2ου Lakonia Summer Basketour 2017, που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 12 Αυγούστου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων.

Ο «ειδικός αγώνας μπάσκετ» με τη συμμετοχή παιδιών ΑΜΕΑ, θα έχει το τζάμπολ του, μεταξύ των δύο ημιτελικών αγώνων του Final 4 την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 περίπου στις 19:30 το απόγευμα.

Όσοι γονείς παιδιών ΑΜΕΑ επιθυμούν να συνδυάσουν ένα μέρος των διακοπών τους στην όμορφη Μονεμβάσια και να συμμετέχουν παράλληλα στο 5ο «Τζάμπολ Αγάπης», μπορούν να δηλώσουν με μήνυμα τη συμμετοχή τους στη σελίδα του «Τζάμπολ Αγάπης» (https://www.facebook.com/JohnTsoumpris/

Το 5ο «Τζάμπολ Αγάπης» σε σχετική ανακοίνωση ευχαριστεί τους διοργανωτές Γεώργιο Ψιακή και Αλέξανδρο Τσάκωνα καθώς και τη διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Μολάων κα Αλειφέρη Παναγιώτα, τους γονείς και τα παιδιά.

Για το Lakonia Summer Basketour 2017
Ο Δήμος Μονεμβασίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον ΑΠΟΕΛ Μολάων και την στήριξη της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ διοργανώνουν, για δεύτερη συνεχή χρονιά το μεγαλύτερο καλοκαιρινό τουρνουά μπάσκετ της Πελοποννήσου, το Laconia Summer Basketour, που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 12 Αυγούστου 2017.Γιάννης Τσουμπρής, Περισσότεροι από 350 αθλητές, επαγγελματίες και μη, αναμένεται να αγωνιστούν με σύνθημα «Βάζουμε καλάθι στον παιδικό καρκίνο», καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί και φέτος υπέρ του συλλόγου ΦΛΟΓΑ.

«Η διοργάνωση που πέρσι αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία της Λακωνίας, επιστρέφει για να ταράξει τα αθλητικά δρώμενα του νομού», αναφέρει ο εκ των διοργανωτών Γιώργος Ψιακής, ενώ ο Αλέξανδρος Τσάκωνας συμπληρώνει: «Κάνουμε αργά και σταθερά βήματα ανάπτυξης και στόχος μας είναι να γίνουμε θεσμός, με οδηγό πάντα την φιλανθρωπική συνεισφορά».