Μνημόσυνα

Κωνσταντίνος Πουλόπουλος
Το Σάββατο 5 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφισσού τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Πουλόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του, η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα αδέλφια του, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Δ. Χατζηπετράκου-Καλιούπη
Το Σάββατο 5 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Παναγίας στο Παρόρι τελείται το ετήσιο Ιερατικό μνημόσυνο της Μαρίας Δ. Χατζηπετράκου-Καλιούπη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ευάγγελος, τα τέκνα της Ιωάννα και Δημήτριος, οι γονείς της Δημήτριος και Γιαννούλα και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαριγώ Κ. Μούση
Το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 8.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ξηροκάμπι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαριγώς Κ. Μούση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αθανάσιος-Κατερίνα Μούση, Βασιλική-Γεώργιος Αναστασόπουλος, Κωνσταντίνος-Έλενα Μούση, τα εγγόνια της Μαρία, Παναγιώτης, Γεωργία-Ιωάννα, Παναγιώτης, Βασίλης, Παναγιώτης, Ανδριάνα και Μαρία, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Φώτιος Δ. Κανελλάκος
Το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 8.30 στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Φώτιου Δ. Κανελλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Δημήτριος, Γιάννα-Γεώργιος Λυμπέρης, Αγγελική-Θεόδωρος Μπουγάδης, τα εγγόνια του Μαρετίνη, Κωνσταντίνος, Φώτης, Ελένη και Νικόλαος, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς του.