Ενα ανερχόμενο αστέρι στο ελληνικό μόντελινγκ, που αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στα περισσότερα ντεφιλέ. Εντυπωσιακή, πανύψηλη, δυναμική και συνάμα ευαίσθητη -ως Καρκίνος- με αυθεντική μεσογειακή ομορφιά και sex-appeal που προκαλεί ταχυπαλμίες!
Η Σπαρτιάτισσα στην καταγωγή Βανέσσα Καπασούρη «κλέβει» τις καλύτερες φλιασιές των φωτορεπόρτερ του μόντελινγκ.
Μεγάλωσε στη Σπάρτη, λατρεύει την Ελαφόνησο και τον κόσμο του θεάματος. Γνωρίτε τη μαζί με τον φακό του notospress.gr

Γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου του 1987 στις ΗΠΑ και μόλις τριών χρόνων ήρθε με την οικογένειά της στη Σπάρτη, όπου και μεγάλωσε. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζει στην Αθήνα, όπου εργάζεται ως μοντέλο. Ασχολήθηκε για αρκετά χρόνια με το tae kwon do και το βόλεϊ.

Σπούδασε στην Αθήνα αισθητική και κοσμετολογία. Μιλάει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά.

Η Βανέσσα ήταν ένα από τα κορίτσια του Χρήστου Φερεντίνου στην εκπομπή «Super Deal» και με την παρουσία της το παιχνίδι, φυσικά, γινόταν πιο ενδιαφέρον αφού έχει τις προδιαγραφές για να υποστηρίξει και να αναδείξει την πραγματική σημασία του μεσογειακού μοντέλου. Τα τελευταία τρία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

Δεν τις αποκαλύπτει με τίποτα (όπως κάθε κλασική Καρκίνος). Οπως λέει, «'όταν πραγματοποιηθούν, θα τις μάθουμε»! Το σίγουρο είναι πως θέλει μια ζωή με υγεία, αγάπη και ευτυχία (αμήν).

Οταν βλέπει ανθρώπους να υποφέρουν από κάποιο πρόβλημα υγείας, στενοχωριέται ιδιαίτερα.

Κολλημένη με… τον καφέ, τη γυμναστική και μ’ έναν άντρα (δεν λέμε όνομα)!

Συχνάζει στο Big Αpple και στο Guzel. Φυσικά, το σημαντικότερο για εκείνη είναι να υπάρχει καλή παρέα.

Ο ιδανικός άνδρας είναι ο αθλητικός τύπος, γλυκός, με ωραίο χαμόγελο, θετική ενέργεια, χιούμορ, ειλικρινής και να την κοιτάει στα μάτια. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που θα την κερδίσουν σ’ έναν άντρα.