Υλικά:

• 1,5 κιλό φρέσκος λούτσος
• 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
• 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
• 3 πατάτες κομμένες σε φέτες
• 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μπαστουνάκια
• 3 ντομάτες ώριμες περασμένες στον τρίφτη
• 1 καυτερή πιπεριά κομμένη σε ροδελίτσες
• 1 φλ. του τσαγιού ελαιόλαδο
• 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
• μαϊντανός
• ρίγανη
• δεντρολίβανο
• αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Παρασκευή:

Στη μέση ενός ταψιού τοποθετούμε το ψάρι και γύρω γύρω βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 90 λεπτά. Σερβίρουμε σε πιατέλα.

Συμβουλές: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και παλαμίδα ή κάποιο άλλο φρέσκο ψάρι. Μπορούμε, επίσης, να χρησιμοποιήσουμε και πράσο ή άλλα αρωματικά χόρτα της αρεσκείας μας.