Η L’Oréal Professionnel, και το Artistic Hair dressing , πρωτοπορούν και πάλι στη μόδα για τα μαλλιά και παρουσιάζουν τη νέα παλέτα χρωμάτων των βαφών INOA για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2012/2013.

Η νέα καμπάνια, εντυπωσιάζει για μια ακόμα φορά, καθώς αναγεννά τη λάμψη ορισμένων από τις μεγαλύτερες σταρ της μεγάλης οθόνης των δεκαετιών του ’50 και του ’60.

Η νέα collection ονομάζεται Retro Nouveau, όνομα ιδανικό για να παντρέψει το ρετρό στυλ μιας άλλης εποχής, που μάλιστα κυριάρχησε σε πολλά runway shows της σεζόν, όπως Prada, Dsquared² και Οscar de la Renta, με την μοντέρνα αισθητική που απαιτεί η σύγχρονη πραγματικότητα.

Στην collection αυτή, όπως μας λέει η Πέρρυ Κωνσταντικάκου, διακρίνουμε τους εξής τρεις εκρηκτικούς συνδυασμούς:

Twiggy – ανοιχτή βάση. Το αιώνιο «ενζενί» σύμβολο της δεκαετίας του ’60 επαναπροσεγγίζεται με ένα σύγχρονο χρώμα και ένα στυλ ανδρόγυνο, αλλά ταυτόχρονα γεμάτο όγκο, που ολοκληρώνεται από το επιμελώς ατημέλητο styling. To χρώμα στα μαλλιά είναι ένα ντεγκραντέ από ψυχρές ξανθές αποχρώσεις, γεμάτο φρεσκάδα. Έτσι, το παγερό ξανθό της Twiggy αποκτά μια ελαφρώς πιο σκούρα απόχρωση στις ρίζες για να δημιουργηθεί η αίσθηση του βάθους.

Βrigitte Bardot – μεσαία βάση. Για δεκαετίες ολόκληρες, η γνωστή Γαλλίδα ηθοποιός υπήρξε η απόλυτη σειρήνα. Η L’Oréal Professionnel διατηρεί εδώ το κλασικό σινιόν της Brigitte Bardot, με τα μισά μαλλιά πιασμένα, ώστε να δίνουν το κλασικό bouffant εφέ και τις αισθησιακές ανέμελες τούφες, παράλληλα, να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους, το ανανεώνει όμως, εισάγοντας μια έντονη και ζεστή χάλκινη απόχρωση.

Εlizabeth Taylor – σκούρα βάση. Το απόλυτο glamorous είδωλο έμεινε στην ιστορία για τη σπάνια ομορφιά της. Με μοναδικό πάθος, τα μαλλιά της έχουν έναν ιδιαίτερο όγκο στην κλασική πλούσια βιολετί απόχρωση, η οποία εμπλουτίζεται με μια σύγχρονη σκούρα σκιά στη ρίζα, ώστε να επιτευχθεί περισσότερη κίνηση και βάθος στα μαλλιά. To αποτέλεσμα παραμένει εξίσου κομψό και λαμπερό, με μία δόση από την ευθραυστότητα της φημισμένης σταρ.
Τρεις γυναίκες που έγραψαν ιστορία σε παγκόσμιο επίπεδο με το μοναδικό στυλ τους και τη θηλυκή τους κομψότητα, έρχονται να σας εμπνεύσουν.

Επιλέξετε το στυλ και την απόχρωση που σας ταιριάζει ε συνεργασία με τους συνεργάτες του Artistic Hair dressing (Πεζόδρομος Κλεομβρότου Σπάρτη / τηλ. 27310. 24774)

Δείτε το video