Δεν είναι όλα τα παλιά σου αντικείμενα και έπιπλα για πέταμα! Ίσως μερικά να αποτελούν κρυμμένους διακοσμητικούς θησαυρούς! Πάρε μερικές πολύ έξυπνες ιδέες για το πώς να επαναχρησιμοποιήσεις παλιά αντικείμενα!

Τι να κάνω τον παλιό νιπτήρα;

O παλιός σου νιπτήρας μπορεί ανετότατα να γίνει γούρνα στον κήπο με νερό για γατούλες και πουλιά ή μπορείς να τον γεμίσεις χώμα και να φυτέψεις από μυρωδικά μέχρι λουλούδια

Νέος ρόλος για τη συρταριέρα

Έχεις μια συρταριέρα χωρίς συρτάρια ή ένα κομοδίνο χωρίς πόρτες; Έχεις ένα έπιπλο με ράφια και δεν ξέρεις τι να το κάνεις; Άλλαξέ του χρώμα και μπορεί να φιλοξενήσει αντικείμενα καθημερινής χρήσης στο μπαλκόνι σου ή να γίνει παπουτσοθήκη!

Αταίριαστες καρέκλες

Έχεις διαφορετικές καρέκλες τραπεζαρίας και δεν ξέρεις πώς να τις ταιριάξεις; Είναι απλό! Τι βάφεις όλες στο ίδιο χρώμα και αντικαθιστάς το ύφασμα στο κάθισμα με ένα για όλες. Και έτσι αποκτάς μια ενδιαφέρουσα τραπεζαρία!

Σομιές-κλειδοθήκη

Μια μοναδική πρόταση! Ένας παλιός σιδερένιος σομιές κρεβατιού μπορεί να γίνει σαν ένα είδος κρεμαστής πέργκολας στο χωλ σου όπου θα κρεμάς κλειδιά, ομπρέλες, ρούχα και μπορείς να προσαρτήσεις και καθρέφτη!

Κούνια-γραφείο

Το παιδί σου μεγάλωσε και δεν ξέρεις τι να κάνεις τη βρεφική κούνια; Αν δεν την χαρίσεις σε φίλους ή γνωστούς που να την έχουν ανάγκη με μερικές μετατροπές γίνεται ένα πρώτης τάξεως γραφείο-σεκρετέρ και τίποτα δεν πάει χαμένο!

Παράθυρο-τραπέζι

Είχες φανταστεί ποτέ ότι ένα παλιό ξύλινο παράθυρο μπορεί να γίνει τραπεζάκι σαλονιού; Και όμως! Ένα παλιό πλαίσιο ξύλινου παραθύρου με το τζάμι μπορεί να γίνει vintage τραπεζάκι όπως ακριβώς δείχνει και η φωτογραφία!