ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Εφιαλτικές στιγμές ζούσε μια γυναίκα με τα παιδιά της από τον σύζυγό της ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία στην περιοχή του Ερυμάνθου στην Αχαΐα.

Η γυναίκα δεν άντεξε άλλο και χθες το βράδυ βρήκε τη δύναμη και τον κατήγγειλε στην Αστυνομία αναφέροντας ότι νωρίτερα αποπειράθηκε να την εξαναγκάσει με απειλές να υποστεί ασελγείς πράξεις χωρίς την συγκατάθεσή της.

Την απειλούσε και με πιστόλι

Επίσης όπως κατήγγειλε η γυναίκα στο παρελθόν ο κατηγορούμενος την απειλούσε και με πιστόλι, ακόμη και μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο πιστόλια κρότου λάμψης, ένα περίστροφο κρότου λάμψης, μία θήκη περιστρόφου, μία φυσιγγιοθήκη με τριάντα θήκες φυσιγγίων και δύο φυσίγγια, έξι βολίδες άσφαιρες για αεροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά της θα μεταφερθούν σε ασφαλή τοποθεσία και παραγγέλθηκε σε κοινωνική υπηρεσία η διενέργεια αυτοψίας για τις συνθήκες διαβίωσης της παθούσας και των τέκνων της.

Άλλα τρία επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας σε Αχαΐα και Ηλεία

Συνολικά χθες από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ηλείας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στην Πάτρα συνελήφθη, χθες το βράδυ ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, για άσκηση σωματικής βίας σε βάρος της. Επίσης χθες τα ξημερώματα συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η ανήλικη (15χρονη) κόρη του, για άσκηση σωματικής βίας σε βάρος της, με τη χρήση ενός σιδερένιου εργαλείου – τύπου άλεν.

Στον Πύργο

Στην περιοχή του Πύργου συνελήφθη, χθες το βράδυ ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του, για απόπειρα άσκησης σωματικής βίας σε βάρος της. Επίσης κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος πριν ένα μήνα της είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες.

Αμαλιάδα

Τέλος στην Αμαλιάδα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε ο πατέρας του, αναφέροντας ότι του άσκησε σωματική βία με τα άκρα του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις