Όταν επιλέγει κανείς εσώρουχα, θα πρέπει να αναζητά τα καλύτερα της αγοράς τόσο λόγω αισθητικής, όσο και λόγω υγιεινής. Τα καλύτερα ανδρικά εσώρουχα χαρίζουν άριστη εφαρμογή, διατηρούν τη θερμοκρασία της ευαίσθητης περιοχής σταθερή, ενώ ανεβάζουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Τα μποξεράκια, τα σλιπ και τα φανελάκια είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε. Εξίσου σημαντικό είναι να βρείτε το κατάλληλο στυλ και αυτό που ταιριάζει στον χαρακτήρα σας.

Ποια είναι τα καλύτερα ανδρικά ανδρικά εσώρουχα;

Στις καλύτερες επιλογές εσωρούχων ανήκουν:

Μποξεράκια

Τα ανδρικά μποξεράκια θεωρούνται πολύ καλές επιλογές για κάθε σωματότυπο. Συνήθως ξεχωρίζουν για την κάλυψη που προσφέρουν, και την ανόρθωση στην πίσω πλευρά του σώματος. Επιπλέον, παραμένουν άνετα ακόμη και έπειτα από χρήση αρκετών ωρών. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε σχέδια και χρώματα, ώστε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο στυλ σας.

Σλιπ

Ίσως τα έχετε ακούσει και ως σλιπάκια. Είναι μια διαχρονική επιλογή, που βρίσκεται στη μόδα εδώ και δεκαετίες. Η άνετη εφαρμογή τους τα καθιστά κατάλληλα για την καθημερινότητα, το γυμναστήριο και άλλες δραστηριότητες. Τα βασικά τους χαρακτηριστικά είναι ότι έχουν ελαστική γραμμή στη μέση και καλύπτουν την περιοχή των γλουτών, μέχρι το σημείο της γραμμής των ποδιών. Το σχήμα “Y” στην περιοχή του καβάλου που σχηματίζουν προσφέρει υψηλό βαθμό στήριξης.

Μποξεράκια σορτς

Το μποξεράκι σορτς είναι πιο κοντό σε σχέση με το κλασικό μποξεράκι, που όμως έχει την ίδια εφαρμογή. Μπορείτε να το συνδυάζετε με σορτς κατά την άσκηση ή στις εξόδους σας το καλοκαίρι. Η άριστη εφαρμογή τους στην περιοχή των γλουτών κολακεύει και τα πολύ αδύνατα πόδια.

Φανελάκι

Οι ανδρικές φανέλες, πέρα από το γεγονός ότι υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα, είτε στην αμάνικη, είτε στην κοντομάνικη εκδοχή τους φοριούνται σε διαφορετικές περιστάσεις. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι συγκρατούν τον ιδρώτα και επιτρέπουν την καλή αναπνοή του δέρματος. Για να τα εντάξετε στα outfit σας, μπορείτε να τα φορέσετε μέσα από το πουκάμισο, αλλά και ως μπλουζάκια κατά τη γυμναστική σας.

Πώς να επιλέξετε τα ανδρικά εσώρουχα

Τα κριτήρια επιλογής εσωρούχων διαφέρουν από άνδρα σε άνδρα. Ορισμένοι ενδιαφέρονται περισσότερο για την καλή αναπνοή του δέρματος. Άλλοι ενδιαφέρονται περισσότερο για τα σχέδια και τα χρώματα. Όπως και να έχει, οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να επιλέγετε τα καλύτερα εσώρουχα για εσάς, ή να επιλέγετε έξυπνες προτάσεις δώρων:

  • Επιλέξτε άνετα εσώρουχα, με τα οποία θα μπορείτε να πραγματοποιείτε χωρίς ενοχλήσεις ακόμη και τις πιο δύσκολες δραστηριότητες.
  • Θα πρέπει το εσώρουχο να είναι στο σωστό μέγεθος. Σε περίπτωση που είναι πολύ χαλαρό ή πολύ σφιχτό, σίγουρα κάποια στιγμή θα προκαλέσει δυσκολίες στη μέρα σας. Δηλαδή μπορεί είτε να μετακινείται, είτε να προκαλέσει ερεθισμούς στην επιδερμίδα.
  • Το ύφασμα που θα επιλέξετε είναι εξίσου σημαντικό. Δώστε έμφαση στα βαμβακερά υφάσματα. Το βαμβάκι επιτρέπει την σωστή αναπνοή του δέρματος, συγκρατεί τον ιδρώτα και δεν προκαλεί ερεθισμούς.
  • Τέλος, δώστε βάση στην εφαρμογή στη μέση. Σε περίπτωση χαλάρωσης στο ελαστικό τμήμα της μέσης, το εσώρουχο θα γλιστράει και θα πέφτει. Σε περίπτωση όμως που είναι αρκετά σφιχτό, τότε θα νιώθετε ότι σας σφίγγει, ενώ δεν είναι απίθανο να εμφανιστούν ερεθισμοί στην επιδερμίδα.

Τα καλύτερα ανδρικά εσώρουχα περιλαμβάνουν σλιπ, φανελάκια και μποξεράκια. Όμως, εξίσου σημαντική είναι και η επιλογή τους. Δώστε έμφαση σε στοιχεία όπως το ύφασμα και την άνεση τους και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις