ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ταξίδεψαν στη μεγαλύτερη χερσόνησο της Ελλάδας, την Πελοπόννησο, και συγκεντρώσαν για εσάς 15 αγαπημένες ταβέρνες με παραδοσιακό φαγητό μαγειρεμένο από εκλεκτή πρώτη ύλη από τη γη της ελιάς. Ένα αφιέρωμα στο protothema.gr που παρουσιάζει ένα κυρίαρχο συγκριτικό πλεονέκτημα της Πελοποννήσου. Ταβέρνες σε Μεσσηνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Κορινθία και Λακωνία.

  • Ελιές Καρδαμύλη, Μεσσηνία
  • Κοκότας Βασκίνα, Κυνουρία, Αρκαδία
  • Η ταβέρνα της Μαριβόν Ηλιόκαστρο, Ερμιονίδα
  • Ζέρζοβα Κοινότητα Μάρκου, Αρκαδία
  • Η ταβέρνα του Ντάγκλα Παραλία Κοιλάδας, Αργολίδα
  • Στου Κώστα Θέση Μπουρνιάς, Καλαμάτα
  • Στου Δέκλερη Άνω Τρίκαλα Κορινθίας
  • Λιόγερμα Ελαία, Μονεμβασιά, Λακωνία
  • Κάβος 1964 Κάβος Ισθμίας, Κορινθία
  • Ο Μαλεάτης Απόλλων Κοσμάς, Αρκαδία
  • Αντώνης Ελαφόνησος, Λακωνία
  • Μητρόπολη Λεωνίδιο, Αρκαδία
  • Η ταβέρνα της Ματούλας Κάστρο Μονεμβασιάς, Λακωνία
  • Θίασος Υπαπαντής 7, Καλαμάτα
  • Βερσαλλίες Ευαγγελιστρίας 46, Μαρίνα Καλαμάτας

Τα κείμενα στο αφιέρωμα υπογράφουν οι Νανά Δαρειώτη, Δώρα Δημήτρουλα, Βασίλης Δημαράς, Γιώργος Πίττας και Άρτεμις Τζίτζη. Τις φωτογραφίες οι, Νίκος Κόκκας και Περικλής Μεράκος

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις