ΑΡΚΑΔΙΑ. Βoυκολικό πάρτι χλιδής για τα βαφτίσια των νεοφώτιστων Κωνσταντίνου και Ελισάβετ του ζεύγους Νίκου Μπάκου και Αφροδίτης Σταθοκωστοπούλου με live Σάκη Ρουβά – Κωνσταντίνου Αργυρό, λαμπερούς καλεσμένους και χορό μέχρι πρωίας!

Η κοσμική μάζωξη, παρουσία επιχειρηματιών και της εγχώριας showbiz έγινε στη… φάρμα με πρόβατα, αγριογούρουνα και κυρίως στρουθοκαμήλους που διατηρεί η οικογένεια έξω από την Τρίπολη και συγκεκριμένα στις Κολλίνες Αρκαδίας, με το μυστήριο της βάφτισης να τελείται ανήμερα των Αγίων Αναργύρων, την πρώτη ημέρα του Ιουλίου!

Αντώνης Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», το πάρτι είχε τα πάντα: πλούσια εδέσματα, πυροτεχνήματα και πολύ χορό, στον οποίο επιδόθηκαν οι καλεσμένοι, όπως ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη, ο Θέμης Σοφός μετά της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος (αδελφός της Αφροδίτης) μετά της απαστράπτουσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αλλά και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος με την Ιωάννα Σιαμπάνη!

Θέμης Σοφός, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μάλιστα, που έχει τρελή αδυναμία στα ανίψια του, πετούσε στα σύννεφα και κάποια στιγμή που ήρθε στο τσακίρ κέφι ανέβηκε στο stage που είχε στηθεί μέσα στη φάρμα και άρχισε να τραγουδάει μαζί με τον Σάκη Ρουβά! Οσο για τους γονείς των νεοφώτιστων;

Σάκης Ρουβάς, Βασίλης Σταθοκωστοπούλος

Χαμόγελα

Ο γιος του επιχειρηματία Δημήτρη Μπάκου (συνιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης με τον Γιάννη Καϋμενάκη, που εσχάτως έχει κάνει μπάσιμο και στα media) Νίκος και η σύζυγός του Αφροδίτη (κόρη της Ρένας και του Βλάση Σταθοκωστόπουλου, με επιχειρηματική παράδοση στον χώρο της διασκέδασης και της εστίασης) δεν σταματούσαν ούτε λεπτό να χαμογελούν και να δέχονται ευχές!

Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Ιωάννα Σιαμπάνη

Γι’ αυτούς άλλωστε ήταν ακόμα μια σελίδα στο προσωπικό άλμπουμ ευτυχίας οκτώ χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στη ρομαντική Βενετία και τη γέννηση μερικά χρόνια αργότερα των παιδιών τους! Και αν το συναίσθημα της μητρότητας ήταν πρωτόγνωρο για τη γλυκιά Αφροδίτη, για τον Μπάκο τζούνιορ η πατρότητα δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο, μια και είναι πατέρας άλλων δύο παιδιών από τον πρώτο του γάμο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις